Žádost o Sp 1772

Alešš

Začátečník
Dobré dopoledne,chtěl bych poprosit někoho kdo by mi vytvořil aktivitu Sp 1772 z Hodonína přes Břeclav do Brna do tratě BP.Vím že na internetu je takováto podobná aktivita ale nejdou mi stáhnout některé mašiny.S editorem moc pracovat neumím takže bych byl rád kdyby mi tuto aktivitu někdo vytvořil a pokusil by se tam dát jen vozidla z trainsetu BP max trošku navíc né ale moc ..:) děkuju snad mi někdo pomůže :) Aleš[/font]

Alešš napsal:
Dobré dopoledne,chtěl bych poprosit někoho kdo by mi vytvořil aktivitu Sp 1772 z Hodonína přes Břeclav do Brna do tratě BP.Vím že na internetu je takováto podobná aktivita ale nejdou mi stáhnout některé mašiny.S editorem moc pracovat neumím takže bych byl rád kdyby mi tuto aktivitu někdo vytvořil a pokusil by se tam dát jen vozidla z trainsetu BP max trošku navíc né ale moc ..:) děkuju snad mi někdo pomůže :) Aleš[/font]
Omlovám se SP 1776

Na zámenu vozidiel activity editor nepotrebuješ. Stiahni si Activity Converter od Kebarka. Je to jednoduchý program na zámenu vozidiel.

Vytvárať aktivitu, ktorá už aj tak existuje, len preto že tebe nejdú sťahovať vozidlá do MSTS je pekná blbosť.

Když už spěšnák, tak bych už raději celodenní turnus 380tky: 803 / 802 / 807 / 570 / 573 / 1777 / 817 nebo 1772 / 572 / 571 / 810 / 815 - projezdit celou ČR s jednou loko na celodenním turnusu by bylo dobrý. Vím, že by to byla sakra náročná aktivita, ale asi nejspíš možná i nejlepší.

Odhadl jsi to dobře, sakra náročná, bohužel v jednom by to simulátor nekousl, muselo by to být na několik částí! Tím nechci poslat někoho v naději, že na tom budu dělat, ale Hladíku zkus otevřít editor, nějakou z dalších častí bych dal ;)

Kurňa kluci nováčci, co se toho editoru bojíte.:D:D:D:D:D Za zkoušku člověk nic nedá, mně kdysi štvala absence aktivit pro historické vlaky, tak jsem otevřel AE a vytiskl si návod zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1842 a začal tvořit jednoduchou aktivitu po okolí Ostravy a jaká byla radost, když jsem dosadil první traffic, který mi přiel na Hlavní v Ostravě. A to jsem hned první aktivitu začal tvořit na jednokolejné trati, už jen z důvodů, že jsem se dočetl, že je to výzva.;) Chce to jen trpělivost a hold dělat pokus omyl a nakonec člověk zjistí, že je daleko zábavnější, když v MSTS něco vytvoří, než pasivně hnipat u PC, už jen z důvodů, že si svoji aktivitu udělá přesně takovou po jaké touží. A jak jsem psal, není se čeho bát, pokud se mi nedařilo, či něco nešlo, tak se zde najde spousta lidí, kteří rádi pomohou s věcně položeným dotazem k danému problému.
Takže mnoho chuti do tvorby nových aktivit od nových členů fóra a rád si projedu nějaké to nové dílko.:cool: Dan

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Odhadl jsi to dobře, sakra náročná, bohužel v jednom by to simulátor nekousl, muselo by to být na několik částí! Tím nechci poslat někoho v naději, že na tom budu dělat, ale Hladíku zkus otevřít editor, nějakou z dalších častí bych dal ;)
Oběhy mašin jsou oběhy mašin a turnusy strojvedoucích nejsou totožné a je časté, že strojvedoucí lokomotivy v jedné šichtě střídá. MSTS je simulátor práce strojvedoucího, takže i podle toho by aktivita měla vypadat. Ale věřte tomu, pokud se někde pendluje sem tam, je to pěkná nuda. Takže pokud si dáte třikrát Brno - Břeclav, nevím nevím. A pokud pojedu tento vlak, tak bych z Hodonína dojel jen do Břeclavi. Dál do Brna to veze jiná mašinka. Tak když už, tak úsek Olomouc - Břeclav jet na 321 a pokračování na BP. Však se někdo nový snažte. Jak píše Dan, něco tvořit je opravdu lepší adrenalín, než si jen pasivně jezdit.

Sám jsem si dělal své aktivity - dokonce to i fungovalo. Rád bych taky udělal nějaký takový turnus, ale mám strach spíš z trafiku. Někdy se mi určitý vlak vůbec nezobrazil a pod. To mě až tak netrápí, spíš udělat trafic podle reálnýho provozu. Udělat soupravy a poslat je tam či tam není problém, spíš pohledat všechny vlaky, které tu určitou soupravu míjí. O prázdninách se taky snad do něčeho pustím - jen ten provoz bude chabý.

Back
Nahoře