Repainty ATB

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna atb
  • Datum začátku Datum začátku
Kadr napsal:
atb:Pěkný skin jen se chci zeptat, ta anténka na střeše má být opravdu modrá?
Modrou anténku na střeše jsem viděl u více řad,takže odpovídá realitě.Má ji ji i např.810

Tak tady na ten stroj sem čekal dost dlouho.Vážne povedenej.
Jen nejak ta strecha me nesedi.

Naposled editoval moderátor:
Petr Novák napsal:
Kadr napsal:
Modrou anténku na střeše jsem viděl u více řad,takže odpovídá realitě.Má ji ji i např.810
Ta modrá antena by měla být od TRSky, pokud se nepletu.

Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Kadr napsal:
Mám takový dojem,že se nepleteš,ale aktivní fírové to potvrdí či vyvrátí :lol:

Kadr: Ano anténa je v reálu skutečně modrá a dokonce tam mají být dvě. Toto bych si nevymýšlel. Ostatně jako na většině strojů.

Petan K.: strefit střechu byl problém. Ať jsem fotil jak jsem fotil, pořád se její spodní část leskla. Samotnému mě to vadilo, ale už jsem si zvykl. Netvrdím ale, že se dá udělat lepší. Zkusím zapracovat a příp. vydám opravný soubor.

Petr Novák napsal:
Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Kadr napsal:
Mám takový dojem,že se nepleteš,ale aktivní fírové to potvrdí či vyvrátí :lol:
Máte oba pravdu ta modrá anténa je to od TRSky také bývá oranžová.

Atb:Pěkná práce ale zkus si ještě trošku pohrát s nárazníky.Ta díra po alfa kanálu není moc pěkná.Zkus se podívat jak je to řešené u 750 311.

Ahoj! "Růža" vypadá skvěle! :lol: Ani ve střeše bych problém neviděl

Ad Kadr: Koukal jsem také na ty nárazníky, ale na nic jsem nepřišel. Jaký v tom je fígl?

Čouda napsal:
Ahoj! "Růža" vypadá skvěle! :lol: Ani ve střeše bych problém neviděl

Ad Kadr: Koukal jsem také na ty nárazníky, ale na nic jsem nepřišel. Jaký v tom je fígl?
Ono se to špatně popisuje,bude lepší když se podíváš na "c" texturu u té 311 a podle toho to udělat.

Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Kadr napsal:
Ano, i 714 mají TRSku a vysílačku modrou.

Já vím, že se to špatně vysvětluje, ale ta textura mi nic moc neřekla. Pokud já vím, tak ten nárazník vlevo je veliký a ten pravo je malý. Vidím i alfu, pomocí který jsi dosáhl toho zkosení, ale nikde nevidím, jak je možné, že tam zůstala i ta hranka. Druhá možnost je, že je tam vymodelovaná a ATB ubral moc nárazníku alfou a proto se nezobrazuje.

WAW, zase niečo pekného, gratulujem, len by som upozornil na jednu vec, je to 750-ka ale akosi mi na nej chýba 3000-voltový kábel na kúrenie.

duuso napsal:
WAW, zase niečo pekného, gratulujem, len by som upozornil na jednu vec, je to 750-ka ale akosi mi na nej chýba 3000-voltový kábel na kúrenie.

Díky za upozornění. Nechal jsem ji pod alfou :x . Vše již opraveno. Zručnější si jistě opraví sami, ostatní si prosím stáhněte znovu.

atb napsal:
Díky za upozornění. Nechal jsem ji pod alfou :x . Vše již opraveno. Zručnější si jistě opraví sami, ostatní si prosím stáhněte znovu.
Niet zač, ale robota "se povedla".

Moc pekny model, lec je pro mne nevyhovujici z duvodu nastaveni sprahel. Pouzivam osvedceny a lepe fungujici system pana Semory a to sprahla nastavena 30 cm na 60 cm. Takze si mohu nechat zajit chut :cry:

Čuřil napsal:
Moc pekny model, lec je pro mne nevyhovujici z duvodu nastaveni sprahel. Pouzivam osvedceny a lepe fungujici system pana Semory a to sprahla nastavena 30 cm na 60 cm. Takze si mohu nechat zajit chut
Nebo si ty 30 dodělat, není to nic těžkého, stačí se podívat do některých modelů, které mají výběr obojího a porovnat rozdíly.
Tím se i něco naučíš a nebudeš tu zbytečně fňukat hned ve čtyřech vláknech !!!

Back
Nahoře