Kebarko
Provozní technik
Pred dvomi rokmi som na svojich stránkach vytvoril databázu aktivít. Dôvod bol ten aby priaznivci MSTS mali na jednom mieste zoznam všetkých aktivít ktoré sa pre MSTS vytvoria. Tu by boli uvedené odkazy na stránky kde si ich môžu stiahniť. V databáze sa dalo vyhľadávať podľa rôznych kritérií. Mohol som si nájsť aktivitu pre moju trať (verziu trate), aktivitu pre nákladné/osobné vlaky respektíve aktivitu podľa použitého trainsetu. Takto bola spustená databáza.
Očakával som že sa zapojí väčšina aktivitárov. Skutočnosť je ale taká, že po dvoch rokoch prevádzky je tam uvedených 164 aktivít. Pričom za posledný rok pribudlo len 8 aktivít. Dá sa povedať, že projekt sa minul účinku. Autori aktivít umiestňujú svoje výtvory len do Burzy. Pri takomto stave pribúdania aktivít nevidím zmysel v jej existencii.
Ale ešte pred jej zrušením vytváram túto anketu.
Napíšte svoj názor.
Očakával som že sa zapojí väčšina aktivitárov. Skutočnosť je ale taká, že po dvoch rokoch prevádzky je tam uvedených 164 aktivít. Pričom za posledný rok pribudlo len 8 aktivít. Dá sa povedať, že projekt sa minul účinku. Autori aktivít umiestňujú svoje výtvory len do Burzy. Pri takomto stave pribúdania aktivít nevidím zmysel v jej existencii.
Ale ešte pred jej zrušením vytváram túto anketu.
Napíšte svoj názor.