MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna :D mikki :D
  • Datum začátku Datum začátku
D

:D mikki :D

Host
dobry den všem, vlaky me bavi a narazil sem na MSTS a libi se mi hodne českych trati i vlaku a chtel bych tuhle hru vlastnit ale nikdde sem na ni nenarazil. mohl by mi nekdo poradit kde se da koupit. diky za odpoved.

Ja osobne sem si koupil MSTS uz pred x lety ale uprimne dnes uz bych to asi resil jinak :-P Nevim jestli se tady na foru o tom muze verejne psat jak ... :eek: Jinak jako novackovi hodne stesti, ceka te nekolik mesicu non stop na PC :D a byt tebou zacnu koupi DVD od p. Semory, bez toho ja byl jako bez ruky....

Naposled editoval moderátor:
Midrafon nepodporuj tu warez , keď ide o halierovu vec.....

Kúpiť si to môžeš trebárs aj tu: http://www.progamingshop.sk/microsoft-train-simulator-p-3489.html

Stačí len správne zadať do googlu....No musíš rátať s tým, že asi budeš čakať.....JE to tak stará hra,že to hádam už nikde nemajú skladom. V Tesccu sa na to ale na pulte s PC hrami ešte dá natrafiť.

Dostupností hry v prodejní síti si opravdu nejsem jistý.
Všechna místa, která ji nabízí, ji nemají a to čekání,jak píše dem je ukončeno zprávou, že již nebude.
Prostě stará věc.
A to není jen domněnka,ale skutečnost.

Já jsem ji před 2 lety kupoval na Andělu v JRC Games, je to v obchodním centru Nový Smíchov, ale jestli to tam je nedokážu říci

Pepa z Nuslí napsal:
Já jsem ji před 2 lety kupoval na Andělu v JRC Games, je to v obchodním centru Nový Smíchov, ale jestli to tam je nedokážu říci

Já jsem ale zmiňoval internetovou dostupnost, protože ta tady byla zmiňována.
Také jsem si ji před 4 lety objednal a osobně do Express Games na I.P.Pavlova zajel.
Ale jsou to 4 roky a kam se podíváš, tam ji nemají...viz výše.
Je to jedno. Každý ať se snaží. Já jsem se zmínil a jak to dopadlo.
Porušuji pravidla.:D

Jo a disky pečlivě uschovej, nikdy nevíš kdy se ti budou hodit. Až budeš třeba přeinstalovávat počítač, tak nezapomeň, že nestačí jenom překopírovat hru, ale že ji musíš znovu nainstalovat.

Nič ti nebránilo to s ním riešiť súkromne, ale nabádať verejne na ilegal to nie je ono. Ja som MSTS nedávno videl ešte v Osztrihome v Tesccu na pulte. Fakt treba vybehnúť pozrieť do najblišieho tescca.

Tak si udělá výlet do Maďarska.:D A ilegál? Tak možné je tady všechno a nikdo se za to ani nestydí. Takže weisse rabe hadr.:cool:

Back
Nahoře