MSTS

Nenapísal som ti do SZ kde to možeš zohnať plus rady aby si to nerozpytvaval ... tak si prečítaj a hladaj určite ked vieš napísať na fore vieš napísať aj do googla.

Jo, a jeste, existuje nejaka stranka s modelmi do MSTS, kdyz jo, tak prosim dejte link na tu, na ktere je nejvic modelu.

Ano, existuje.
Hledej zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php Zaručeně si vybereš..
No jo, ale na druhou stranu je jasné, že se asi k legální licenci hry MSTS staré nejméně 10 let asi nedostaneš.... A "včil babo raď"....

Naposled editoval moderátor:
Mi prijde ze tohle tema je nejaka provokace :D ale kdyz sem zacinal taky sem zakladal nesmyslny vlakna :eek::eek:

S časti by som povedal že je neprehladné toto forum. Osobne keď niečo hladám mám problém to nájsť pretože neviem ako by som to mal hladať pod čím. česky alebo slovensky mám napísať.. a podobne zišlo by sa zmedornizovať a vyčistiť celé a všetko.

MSTS má tu výhodu, že hra samotná není závislá na žádné rozsáhlé databázi součástí, která je dostupná jen registrovaným majitelům legální kopie, jako je to třeba u TRS...

Ahoj, jsem úplná začátečník a proto mám několik dotazů.
1) Mám instalovanou trat Břeclav- Praha od pana Šemory a chtěl bych doinstalovat i další tratě, např. 090, 180 a Čáslav- Třemošnice. Lze tyto tratě do mé hry doinstalovat nebo jsou rozdílné?
2) Je tao doinstalace hodně složitá? Ptám se proto, abych při instalaci nových tratí nezničil trat původní.. děkuji za případné rady a návody, jak na to...

Ano, například "doinstalace" tratě 321 k trati BP dojde k znefunkčnění celého simulátoru. Projdi si fórum, je to zde již napsané.

Složité to není,trať 321 používá jiné kolejivo (s Xtracks),proto je nutné soubory s tratí nemíchat do BP!Chce to nastudovat pár informací,zde na fóru je toho dost.

Odděl si adresáře. Aktivní budou Routes, Global eventuelně Sound, pokud některé tratě mají odchylné a nekompatibilní tratě které nebudu jezdit dám do adresářů RoutesBP, RoutesX, GlobalBP, GlobalX, Global321. Pak jednoduše, když budu chtít jezdit jinou trať např. 321, tak nejprve aktivní Routes a Global přejmenuji na nějaký svůj index a poté přejmenuji Global321 na Global a to samé například RoutesX na Routes. Eventuelně je nutné reinstalovat MSTS BIN, kdyby to náhodou padalo. Já takhle funguji celé roky a žádný problém. Navíc mám vše v jednou adresáři Train Simulator, takže pokud si tohle zálohuji mám takto pohromadě kompletní MSTS se všemi tratěmi a vlaky a mohu si to z externího disku jednoduše přenášet na jiné počítače.
Samozřejmě jsou i jiné blbuvzdornější metody, ale znalý inteligentní uživatel by neměl mít žádný problém.

Podívej se třeba sem na ten můj screen.Tam vidíš jak to vypadá,aktivní je trať BP,proto mají složky defaultní názvy.

Back
Nahoře