Použitie servis

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna MICHAL SVK
  • Datum začátku Datum začátku
Tak sem zkusil, jak zněla od Vás rada, ale při zadání počáteční rychlosti a i koncové rychlosti max 5 km/hod. dojde jen k nepatrné změně, která ve výsledku nemá žádný efekt.
Jen by mě zajímalo, proč? Proč to na 321 jde vše jak bylo dosud a tady na BP je ten servis totálně líný.
Zkusil sem i zvýšit výkon, rychlost, což samozřejmě nic nezměnilo. :-D
Takže smolík. :-(
Kdyby někoho ještě něco napadlo, nechť se ozve, prosím.
Děkuji mnohokrát.

Žeby sme prišli na dovôd nefunknčosti vätčšiny aktivit cez Open Rail kde neviem Servis2 zmiznuť?

On zmizí, ale po strašně dlouhé době, je prostě na BP téměř "bez života" a to mě teda točí jako sviňa. :D:D

ja si pamätám že som vždy v servis 2 dával počiatočnú rýchlosť na 3km/h ... :) Každopádne po konzultácií s programatorom Open Rail som sa dozvedel že v servisoch nieje žiaden problém.

Teď jsem projel čerstvou aktivitu R 206 a servis2 se chová na BP naprosto standartně. Ještě mě napadlo, máš ten servis původní z TBP? Býval tuším i nějaký upravený.

zatial po skúšaných aktivitách sa najlepšie chová servis v Snekových ml. aktivitách. Prešiel som aktivitu s osobným vlakom z PhM do Kolína. Cela Praha a všetko ide celkom slušne.

Servis se musí chovat ve všech aktivitách stejně, je pravda, že kdysi i p.Kouřil :) mluvil o nekorektním chování v mých ulohách, ale já nemám další podněty o tom, že by byl problém se servisem. Dnes jsem se utvrdil, že servis funguje tak jak mu udáš.

Back
Nahoře