Déšť v trati

JiříkTK napsal:
... Myslím si, že tímto zbytečně ztrácíš čas, který by se dal věnovat třeba krajině. Jiná situace by byla, kdyby trať byla už hotova a Ty ses nudil. A pokud by se Ti to i podařilo vyřešit, téměř nikdo si toho nevšimne a už vůbec nikdo to neocení.
Asi tak nějak a sdílím tento názor.

JiříkTK napsal:
Pokud má déšť ve všech ročních obdobích stejné zobrazení, měl by mít i stejný zvuk. Jinak mohu za sebe říct, že mám v tratích stále tolik nedokonalostí, na kterých je možno pracovat, že takovéto vychytávky jsou až na posledním místě. Myslím si, že tímto zbytečně ztrácíš čas, který by se dal věnovat třeba krajině. Jiná situace by byla, kdyby trať byla už hotova a Ty ses nudil. A pokud by se Ti to i podařilo vyřešit, téměř nikdo si toho nevšimne a už vůbec nikdo to neocení.

Vdaka Jirik, uz som to nechal tak lebo som prisiel na to ze sa radsej nebudem do toho montovat, skusal som vselijake veci, ale vacsinou nic nefungovalo, dal som si tam to pocasie co som tam aj mal a smytec.
Este na jednu vec som sa chcel opytat, kde sa da v env subore nastavit hustejsi dazd?

Naposled editoval moderátor:
IceMcLaren napsal:
Este na jednu vec som sa chcel opytat, kde sa da v env subore nastavit hustejsi dazd?

To je jednoduché, otevři si rain.env a najdi si odstavec, který v sun.env není.

Chlapi, chlapi, trošku logiky u toho přemejšlení. ;)

Já řešil svého času řidší déšť a to úpravou textury. Dělal jsem si pokus, jaké to bude, když pojedu hodinu s osobákem v tom daném počasí. A zajistil jsem, že třeba takový podzim + déšť + mlha s dohledností 300 m sice vypadá po spuštění MSTS docela dobře, ale už po půl hodině jízdy bych přivítal, kdyby přestalo pršet a mlha se zvedla.

S tím jenom souhlasím. Nevím jestli Kosmos něco podobného nezkoušel, aby se za jízdy počasí měnilo, i kdyby jo, nepřišel jsem na to. Je pravda, že taková bouřka byla nádherná, ale po půl hodině už toho bylo docela dost a zatoužil jsem o trochu sluníčka.

Back
Nahoře