Aktivity erikmir (Er)

Ahoj,
v aktivite, ktorú tvorím, budete prepravovať 263 na úpravu Push-pull. Preto by som chcel urobiť na konci aktivity posun niekam do ŽOSky, alebo niekam, k jej blízkosti.

Vedel by mi niekto poradiť, kam by bolo najlepšie posun uskutočniť ?
Google Earth
b8acfc015ea3de564b88878017a39e63.jpg
Activity Editor
15f5803af0949797e6fc06d2547a7445.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,

dneska sa mi podarilo dokončiť aktivitu R 371 HOREHRONEC pre trať ŽSR 150.

Teraz potrebujem nejakého dobrovolníka aby mi aktivitu otestoval. Hlási sa niekto na test ??

Ďakujem za zverejnenie aktivity ;)
Takisto by som chcel poďakovať testerom: bastard, Plech :)
Za námet na aktivitu vďačím používatelovi Thor

Na R 806 urobím ešte zopár úprav a cez víkend by mohla byť vonku aj táto aktivita

Pripravovaná aktivita EN 477 - Metropol (podľa GVD 2011/2012)

Do tvorby tejto aktivity sa pustím až po aktuálizácii trate 321. Zatiaľ pracujem na scenári.
Aktivita bude mať asi 8 hodín (možno viac). Urazíte na nej 525 km a na háku budete mať v jednej chvíli až takmer 800 ton. V aktivite vystriedate 4 rušňe (zobrazené na screene) + si ešte zajazdíte na dvoch moderných lokomotívach. O aké sa bude jednať už však neprezradím.

Ak bude v budúcnosti dokončená aj ŽSR 130, tak mám v pláne potiahnuť túto aktivitu až do Štúrova.

Odjazd z Prahy
21467110013b0d22c4f5834793bc5ec4.jpg

3270b7fb696144f613f98e908e8da6f9.jpg

Naposled editoval moderátor:
No, to som nedomyslel....., ale sú to len screeny. A predpokladám, že scenár sa ešte trocha pozmení.
To len tak aby sa vedelo, že na čom teraz pracujem.

erikmir napsal:
No, to som nedomyslel....., ale sú to len screeny. A predpokladám, že scenár sa ešte trocha pozmení.

Tak chápu, že jsou to screeny, ale pokud něco avizuješ, tak těžko toto může být Metropol.... Tady v Praze po plnoci takové světlo není.:D:D:D

Midrafon napsal:
erikmir napsal:

Tak chápu, že jsou to screeny, ale pokud něco avizuješ, tak těžko toto může být Metropol.... Tady v Praze po plnoci takové světlo není.:D:D:D
Také pozor na to, že Metropol odjíždí z Prahy hl.n. opačným směrem

Môže byť, keď som robil screen tak, som ešte nemal naštudované NCP

...ešte som ani nezačal a už sú problémy :) Vidím, že táto aktivita bude dobrá výzva, ale nejako si s tým už poradím.

Diki, budem sa snažiť.
....a už by som aj rád začal - každý deň sledujem vlákno o 321 či už vyšla aktualizácia :)

Nevymejšlej ptákoviny. Rozkouskuj tu aktivitu podle toho jak to kterej fíra veze. Pak to bude paráda ;)

Back
Nahoře