Skin 810

Ahoj, modlím se za eng z TBP, jsou jediné fungující. Pár slovenských 810 je na světě, ale se špatným engem, tak že se s nima nedá pracovat. Proto prosím tam dát eng z TBP nebo od někoho vyladění.

alcapone napsal:
Ahoj, modlím se za eng z TBP, jsou jediné fungující. Pár slovenských 810 je na světě, ale se špatným engem, tak že se s nima nedá pracovat. Proto prosím tam dát eng z TBP nebo od někoho vyladění.
S timhle mi nekdo snad pomuze, je to muj prvni skin, Robo mi zatim trpelive radil hlavne pri tvorbe alfakanalu, tak snad se k tomu dopracujem, jsem take za TBP.

Chcel by som poprosit vsetkych ktory sa rozhodnu veci uploadnut k nam na stranku. Nie som proti tomu aby novy zacinajuci ktory nemaju priestor dali veci ku nam hore. Rad podporim nadanych novacikov, ale patrilo by sa zo strany repaintera (nie zo strany Duusa)keby napisal aspon jeden mail spravcovy Webu. A ten este zatial stale nie je Duuso, ale ja. Myslim ze to nie je velka cena za poskytnuty priestor, za ktory platim.
Aj ked v tomto pripade je vsetko ok. Duuso ma dobry vkus ved je to nejaky pan repainter :) . Ale do buducnosti by som o tom chcel vediet trochu skor ako tesne pred zverejnenim.
Ad Hekl: dufam ze paint na nasej stranke nepouzijes v spore ktory mate na Trainz. (Ako som uz niekolko krat publikoval som neutralny. Ak take nieco zistim okamzite bude paint zmazany.A bola by ho podla mna skoda, lebo je super.).

AirVolk
O ton priestor pre uverejnenie to bude asi moja chyba, oslovil som Dussa, nevsimol som si, ze spravca si ty, takze sa ospravedlnujem :wink: Co sa tyka skinu, z trainz ma spolocnu akurat jednu vec a to "vlnitu" strechu, pretoze sa mi zdala lepsia a realnejsia, ako "hladka", fotky som fotil sam. Jedine ta je pouzita z modelu 810 od Hummusa, ktoreho som poziadal o pouzitie na skin do msts. Nemal nic proti, pokial ho uvediem v readme ako autora textury, co samozrejme urobim, nemam vo zvyku uvadzat pracu inych za svoju, preto som tu aj napisal podakovanie Robovi za pomoc :wink: Bez povolenia, na ktore stale cakam (dufam, ze nie zbytocne), skin von nepojde, co ma bude mrziet. Tak snad sa nehnevas :roll:

Naposled editoval moderátor:
No myslim ze ospravedlnovat sa nemusis. Snazil som sa byt v prispevku slusny. Teraz som nemyslel na to ze odkial su textury a pod., ale boli snahy s oboch taborov aby som sa pridal prave na ich stranu. A toto mna nezaujima. Takze zverejnenie tvojej prace nie je preto , ze som sa priklonil na vasu stranu, ale preto lebo tento skin je podareny. Co sa tyka povolenia, je velmi tazke sa spojit s Ondrom. Takze neviem ako to dopadne. Ked mas nejake otazky alebo nerozumies co som ti chcel povedat tak Pripvatka mail a pod. Nerozoberajme to tu. Ak nie tak uzavreta tema. OK?

:eek: Nerad to říkám ale na skutečném foto má 810 na střeše houkačku ale model ji nemá.Mohl bych prosím vědět proč :?:

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře