ČD Bee 240/238

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj Milane,
dnes jsem po příjezdu ze šichty prošmejdil bohumínský bahnhof a narazil jen na vozy B,Bdt,A,Bee jiného provedení ,ale Tebou požadované kousky bohužel nikde nepostávaly.;-)
Jestli se někomu bude chtít,dejte mi vědět,kdy se "potřebné" vozy Bee 240/238 v Bohumíně objevují. Musím přiznat,že na zkoumání oběhů souprav nervy a především čas nemám.:rolleyes:

Předem děkuji.

David

David ja mám posledný čas dojem, že zásobuješ každého. Ja by som to takto povedal. Nič od teba nežiadam, pretože máš toho dosť a máš svoju rodinku. Keď budeš mať nato šťastie a chuť a niečo mi cvakneš, tak sa poteším samozrejme, ale rozhodne nič nežiadam. To som skôr reagoval na Liadema, ktorý hovoril, že nejaké foto má.... :)

dem napsal:
David ja mám posledný čas dojem, že zásobuješ každého. ...

Alespoň tu po mě něco málo zůstane.;)
Měl jsem jen dnes chuť něco nafotit a kromě stroje 363 041 zvěčněného cestou z dílny /snímky za chvíli v Burze/ jsem de facto neúspěšně prošel i tím Bohumínem. Nerad něco slibuji,ale číhat na vozy Bee budu dále.:oops:

David

Naposled editoval moderátor:
No opravdu nádhera, to se musí uznat. ;)
Vím, že nejspíš předbíhám dobu, ale můžeme se těšit i na Bpee?

Dodajte mi kvalitnú fotodokumentáciu , ale kvalitnú a môžte sa dočkať. Ale ja na to nemám čas si to nafotiť.....

Ja by som sa chcel spýtať čo to je za trať? :) Vozi luxus

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1781&page=48

Back
Nahoře