aktivita formatu .apk

Samo33

Začátečník
sorry za taku debilinu ale zatial čo som mal aktivity boli v suboroch a to som len rozbalil do MSTS ale teraz je aktivita vo formáte .apk a chcem vedieť že kde ju mám do msts vložiť diki
:D:D:D:D

On někdo ještě dnes dělá akt. jinak než v .apk?Máš ten tsunpak.exe ve složce utils v adresáři MSTS?Zkus ten .apk soubor přetáhnout myší na tsunpack.exe.

Kurňa tak aspoň napiš co je to za aktivitu,jakej máš OS,jaká trať....,přeci ti to musí psát nějakou hlášku,takový hele mě to nejde co s tím,to se těžko radí.Nebo napiš autorovi aktivity,on bude rád :rolleyes:

Neviem co natych navodoch nechapes. Este raz vloz aktivitu do Utils a az ked ju budes mat v zlozke tak az potom ju pretiahni nad tsunpack.

aktivita http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-321/ex-148-jan-perner/ - Ex 148 JP + trať 321, Windows 7 a napiše mi tam "Failed to open packed ! " keď to pretiahnem tu aktivitu do tsunpack

Delay napsal:
Neviem co natych navodoch nechapes. Este raz vloz aktivitu do Utils a az ked ju budes mat v zlozke tak az potom ju pretiahni nad tsunpack.

Aj to som spravil ale nič!!!

kam sis to nainstaloval? pokud kamkoli jinam nez c:\program files\microsoft games\..\..\
je potreba spustit tuto utilitu a odblokovat registry

Myslím si, že toto je nad tvoje síly když nezvládáš ani zakladní práci s operačním systémem. Doporučuji ti najít si někoho v tvém okolí, kdo počítačům alespoň trochu rozumí, a on ti to po přečtení oněch návodů dá dohromady za několik minut....

kde mas nainstalovanej train simulator? jestli na c:\program files\..... nebo na cokoli jineho.

je to prace na 5 min.

Máš ji špatně staženou. Vymaž ji a stáhni znovu. Ona ti půjde. Nedávno jsem ji jel a byla perfrktní. Jen nevím, zda na ni máš!!!

papej napsal:
Jen nevím, zda na ni máš!!!

:D to je síla,snad aby raději zkusil piškvorky,ne?Není to už trochu přehnaný,je to jen hra,nedělejte z toho přezkoušení před komisí,proboha.

Back
Nahoře