Aktivity Dealy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Delay
  • Datum začátku Datum začátku

Delay

Signalista
Zdravím, tak konečne som sa rozhodol zverejniť moje aktivity. Prosím nejakých hráčov MSTS ktorý by ju radil od testovali nech mi napíšu SZ.
Momentálne sa jedná o aktivitu osobného vlaku na trase Břeclav - Přerov.

Zdravim takže po neúspechoch a nervách prinášam svoju prvotinu a to v podani osobného vlaku 3912 zo Žiliny do Čadce. Aby ste si nemysleli že to je iba taká aktivita jednoducha z bodu A do bodu B prinášam pár screenov.

Zdravím po včerajšej jazde v Os 2010 a spiatočným vlakom Os 2021 som sa rozhodol túto aktivitu urobiť tak ako som ju videl z vlaku. V Kútoch si postojíte 45minút preto vopred upozorňujem preštudovať si time acelellerator. (či ako sa to píše)
V čele vlaku pôjde 263.007-7 + 051+051+951 súpravu budete z Kútov ťahať aj naspať. Dúfam že sa dielo vydarí a budete sa mať načo tešíť. Postupne sem pridám aj pár screenov.

Tak tak, ale aj po novom je to veľmi pekné, zvýšená rýchlosť už od Devínskej Novej Vsi na 140 km/h plus nová štreka.

Delay napsal:
Tak tak, ale aj po novom je to veľmi pekné, zvýšená rýchlosť už od Devínskej Novej Vsi na 140 km/h plus nová štreka.

Chcelo by, zahrnúť to do aktualizácie :)

Ináč mám teraz čas. Tak keď chceš môžem ti otestovať aktivitu.

Asi by bolo treba Zbynka poprosíkať či nechce trošku Bratislavu a okolie dorobiť :) + už keď ho tak baví pokladať kolaje tak by aj štreku vymenil :)

Back
Nahoře