Najde se někdo?

Nazdar Tome,
tak jestli jde o "depo" ODOSky v Bohumíně, postačí do Nokie nacvakat patřičné tel. č. ;)

Díky za snímky a ostatní si již obvolám.

David

Davide, jestli ti to pomůže, mám nafocen cab 754 059. A jelikož jsem Trainzák, mám to nafoceno i pro tebou oblíbené RW. :D

... kdo zkusí poradit?
V září se chystám vlakem do Rumunska. Chci jet EC 347 Dacia z Budapest-Keleti s odjezdem ve 22:50. Myslíte, že stačí přijet do Pešti EC 281 Jan Jesenius s prav. příjezdem ve 22:35? A nebo radši dříve EC 173 Hungaria s příjezdem do Pešti už ve 20:35? Vůbec netuším, jaká "obvyklá" zpoždění mají tyto EC-čka do Pešti. Díky.

Keď pozrieš sem,
http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku.cgi?v=281&d=5
tak sa to zdá ako jeden zo spoľahlivejších EC vlakov, ja ale čo som využíval hlavne dopoludňajšie/skoropopoludňajšie EC na západnom Slovensku, tak som azda nikdy nemal šťastie nato, aby to EC išlo včas. 15 minút mi na prestup príde málo, na stanici veľkej ako je tá budapeštianska, neviem ako pristavujú EC z iných smerov, ale čo som cestoval do Košíc, tak EC Hornád pristavia azda vždy inde, a keď má človek prejsť od vchodu ku koľajam, ktore niesu pod strechou, tak je to celkom dlhá prechádzka. Pripočítaj k tomu meškanie Jesenia okolo 5 minút, a už by som bol v stave pred infarktom. Ja by som išiel na istotu Hungariou, veci nechal v skrinke na stanici v Budapešti, a dve hodiny by som strávil niekde, povedzme spoznávaním tamojšej dopravy. Ja si osobne myslím, že 15 minút tam je veľký risk. Ak sa čakajú tak to je iné, to už neviem. :)

Ja si myslím, že na seba čakajú, lebo na stránke MÁV píše, že majú prísť k tomu istému nástupišťu.
Bez názvu.jpg
Plánik stanice:
Keleti-pu-terkep.jpg
Ale istota nemusí byť ani ten skorší vlak ;)

Díky za názory. Jestli "Dacia" čeká na příjezd "Jesenia", na to bych radši moc nespoléhal. Zřejmě půjdu cestou jistoty a pojedu už "Hungárkou".

Nájde sa niekto kto by mi nafotil pre Apee oba predstavky (interiér) Boli ľudia čo mi to sľúbili, ale do dnes sa nič neudialo......Už len tie predstavky mi chýbajú ku kompletizovaniu modelu a model by mohol von medzi Vás.

Ďalej by som chcel nadviazať na Danovu polo-sťažnosť, že nie je čo do aktivít dávať.....Ponúkam sa dobrovolne. Ak mi nafotíte český zázrak ABpee s vonku aj zo vnútra na textúry tak ten model urobím. Je to len na Vás momentálne. Ja tú možnosť nemám.

Tak ve středu je den odjezdu. V Pešti cca 2 hodinky čas, nemá někdo prosím nějaký tip na dobrou (chuťově i cenově) restauračku poblíž Budapest-Keleti? Předpoklad večeře 20:00 - 22:00. Díky.

Od 23-26.05.2017 som v Prahe 2. Ak by mal niekto chuť na pivo môžme sa dohodnúť. Pikku čo ty na to?

Od 19.5. do 22.5.2017 som v Odesse. Ak by mal niekto chuť na vodku môžeme sa dohodnúť. ;)

Back
Nahoře