Nemůžu se hnout z první stanice

Sarid

Začátečník
Zdravím mám problém, jsem absolutním nováčkem v MSTS a na trati 321 se nemůžu hnout z první stanice, párkrát se mi i rozjel, ale hned po chvíli mě to zastavilo, všechny brzdy mám povolené a stejně mi vlak nechce jet, nevím, co už mám dělat. Vím, že to je hloupý dotaz a ani nevím, jestli ho můžu napsat tady, ale omluvte mě prosím. Díky za radu.
zde je screen: http://i49.tinypic.com/5x2x6e.jpg

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Podle mě je chyba v tom, že máš plyn na 100%, tím pádem jsou kola ve skluzu a hrabeš na místě.

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ahoj,
nebo zkus ze stejného místa jet s jinou soupravou. A uvidíš, jestli ti to bude dělat taky.
Pokud ti to nebude dělat se soupravou jinou, tak je chyba v této soupravě, ale pokud ti to taky bude dělat, tak je to asi chyba v trati.

Lukáš

V trati asi chyba nebude, stačí se podívat na tlaky v brzdách. Vlak není F1, rozjíždí se pomaleji a nelze tam nasypat plný výkon hned. Ostaní viz odpovědi přede mnou.

Ak by bol v sklze, tak by mu to na F5 napísalo. Tiež si nemyslím že by súprava pantografu povolovala brzdy nejako extra dlho. Asi by bol vhodnejší obrázok z kompletnej diagnostiky F5.

Back
Nahoře