Aktivity Vitas

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vitas
  • Datum začátku Datum začátku
Vitas napsal:
Hekl338 napsal:
Aktivitu jsem dojel normalne. Skoda jen, ze od Zabrehu jsem nevidel zadnej trafic, (v cervenke mi pak naskocil, kdyz jsem minutu pred odjezdem) zrejme proto, ze jsem byl vsude brzo :lol: Nevim, myslim si, ze je to tim, ze mam rychlejsi comp. Tohle se mi posledni dobou stava u vsech aktivit.

Jo je to compem, někde se to tady řešilo.
Ale jinak aktivita pekna, to jo, nenudil jsem se. Jen od Zabrehu, ale za to nemuzes. Nejsem aktivitar, ale nejde teda nejak udelatr ty casi jakoby prisnejsi? Myslim, dve verze aktivit, pro slabsi a lepsi PC.

Naposled editoval moderátor:
Hekl338 napsal:
Vitas napsal:
Hekl338 napsal:
Aktivitu jsem dojel normalne. Skoda jen, ze od Zabrehu jsem nevidel zadnej trafic, (v cervenke mi pak naskocil, kdyz jsem minutu pred odjezdem) zrejme proto, ze jsem byl vsude brzo :lol: Nevim, myslim si, ze je to tim, ze mam rychlejsi comp. Tohle se mi posledni dobou stava u vsech aktivit.

Jo je to compem, někde se to tady řešilo.
Ale jinak aktivita pekna, to jo, nenudil jsem se. Jen od Zabrehu, ale za to nemuzes. Nejsem aktivitar, ale nejde teda nejak udelatr ty casi jakoby prisnejsi? Myslim, dve verze aktivit, pro slabsi a lepsi PC.

Dík za pochavlu, jinak kolik máš tak normálně FPS třeba v Pardubicích na začátku? Já mám 8, jinak 20-25, když jede proti vlak tak 12-17, třeba v Olomouci tak 9-10.

Jinak když jsem Aktivitu zkoušel tak jsem to od ČT pořádně vosolil, někdy i +2 na tratovku, protože jsem věděl, že muj komp je dost pomalej. Jak je vidět nestačilo to. :D

V Pardubicich 17-25. Zalezi od pohledu, v sire trati 40-45, potkavani trafic,28-35. Na starsim compu to bylo hodne nizke, pac Martin nesetri na krajine, ale to je jen dobre. Jinak, sel jsem tak kolem 130-138 km/h, v usecich, kde to tratovka umoznovala. Asi si budu muset vzdy zmenit HDV za slabsi :lol:

Hekl338 napsal:
V Pardubicich 17-25. Zalezi od pohledu, v sire trati 40-45, potkavani trafic,28-35. Na starsim compu to bylo hodne nizke, pac Martin nesetri na krajine, ale to je jen dobre. Jinak, sel jsem tak kolem 130-138 km/h, v usecich, kde to tratovka umoznovala. Asi si budu muset vzdy zmenit HDV za slabsi :lol:

Jo kup si starší procesor. :D :D

Vitas, ta maximálka, je právě špatně, pokud to budeš držet na horní hranici, budeš všude spíše pozdě. Jinak trafik dělám z nádraží do nádraží, pokud jsou od sebe okolo 4 km, pustím ho o nádraží dříve. Ale většinou mě to funguje.

alcapone napsal:
Vitas, ta maximálka, je právě špatně, pokud to budeš držet na horní hranici, budeš všude spíše pozdě. Jinak trafik dělám z nádraží do nádraží, pokud jsou od sebe okolo 4 km, pustím ho o nádraží dříve. Ale většinou mě to funguje.
Zdravim, proč budu všude pozdě? (nehádám se, hlavně to nevim).
O nádraží dříve traffic taky pouštím (ne-li dřív). Ale pokud by Hekl v Července s náskokem 4 minuty a já se sekorou 7 min, tak by to nevytrhlo ani 5 nádraží.

Hekl jel průměrnou rychlostí okolo 135 km/h a tady je ta zrada. I u aktivity Den blbec, bylo také upozorněno jet pod rychlostí maximálky. Simulátor je v tomhle prostě nevyzpytatelný. Pokud to jde jet opravdu co nejvíce stejnou rychlostí.

Zdravum všechny nádrážáky!! Tak co chlapi dojel někdo - kromě Hekla - tu R 703, ať vim na šem sem?? Dik

Tak u Blackwolfa je nová aktivita - Os 3319, jede se se soupravou R703 - to jsem si z prstu nevycucal. Jinak žádná sláva, je to jen jako spojka to Bohumín, tam pak udělám nějakou perličku směr Praha.

edit: Zase nečitelnej příspěvek :shaking: oprava

Back
Nahoře