Geocaching

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

Máš zájem o "event"?

• Hlasovalo členů
    16

Edie

Průvodčí
Zdravím vás přátelé,

již delší dobu si pohrávám s myšlenou, jestli je tu nějaký ten "kačer". Ono by možná nebylo špatné, udělat nějaký ten sraz za účelem lovení keší, a potom následnou diskuzi při doplnění energie v tekuté podobě.

Měli by jste tedy zájem o nějaký ten sraz se společným lovením?

Edie

Možná bys měl vysvětlit zdejším diskutujícím o čem geocaching je. Ne každý to asi zná.

O to mi tak trochu jde, že bych spíš chtěl komunikovat s lidmi, kteří jsou v tom již zběhlí, abych mohl načerpat zkušenosti.

Nicméně, abych nebyl za hnusného.
Geocaching je činnost, při které se pomocí GPS přístroje (i mobilního telefonu), hledají poklady, tzv. "kešky". Lovec je slangově označen za "kačera". Ostatní lidé jsou "mudlové", a jejich výskyt okolo keše v době lovení je nežádoucí. Ukládání kešek mělo v původní myšlence být pouze na nějakých zajímavých místech, dnes je již prakticky na každém rohu.
Více na geocaching.cz a geocaching.com

Kdo je podle tebe "kačer"? Lovit jsem ulovil asi tři čtyři keše a to před několika lety. Ale pokud by to bylo v rozumný čas, přidal bych se.

Dělá to i jeden můj známy. Ma na to GPS od Garminu podle které jde poznat kde kešky jsou. Nejlépe se je hledá na kole. Myslím se, že to je dobrá věc ke spálené přebytěčných tuků, jak i k poznání nových lidí. :cool:

Jo to rozhodně, hlavně se člověk podívá na zajímavá místa a občas potrápí i mozkové buňky.

Edie napsal:
O to mi tak trochu jde, že bych spíš chtěl komunikovat s lidmi, kteří jsou v tom již zběhlí, abych mohl načerpat zkušenosti....

Moderátore, a co zkusit třeba: http://www.geocaching.cz/forum/index.php ? Mimo jiné bys tam mohl třeba založit vlákno o MSTS.

Back
Nahoře