Flirt

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna prolam
  • Datum začátku Datum začátku

prolam

Provozní technik
Zdravím. Čas letí ještě rychleji než voda, takže když sem přemýšlel o Leo Expressu, napadlo mě že se tu o Flirtu ještě moc nediskutovalo. A jelikož je vždy lepší být o krok napřed, řekl jsem si že by bylo dobré udělat trochu průzkum terénu. Hned na začátku se mi moc zalíbil model H-START od Maďarských kolegů. Proto se ptám: Má někdo s tímto modelem zkušenosti?, Chystá už na nás někdo potají repaint?, ale hlavně: Kde stahovat?
Pozdravem Prolam.

P.S. Pokud to tu už někde je, prosím moderátory o smazání tématu. Díky

Maďarský Flirt funguje ako má. Na stiahnutie má vlastnú stránku. Leo repaint sa určite nechystá. Takže môžeš byť prví.....Stačí si to dobre nafotiť a preskinovať.

Zdravím, taky se přidám z dovolením do diskuze,Flirty od maďarů mám na disku ale zatím nejásám nadšením což o to kvalita to je jak sme od maďarů už zvyklí ale fakt sranda je sestavit tyto jednotky podle dodaného řazení se z toho docela jelen,je pravda že už jednou sem je měl správně sestavený a jezdily dobře ale teď mi to připadá jako cirkus na kolečkách:D a ještě textůry špatně zobrazené,nevím asi sem měl více poslouchat při hodině maďarštiny od známeho šoumena:D

No teď jsem na to koukal. Nesedí model. Takže smůla. Kabiny vydám až je dodělám. Restů mám několik. Potřeboval bych na to tak tejden dovolenou.

ty reklamy na LEO všudě možně, mě pěkně štvou :D Škoda, te ten Maďarskej FLIRT je takovej rozhozenej, když se tam dá víc vloženejch vozů, jinak by to bylo fajn poježdění

tak si s tím už nějakou hodinu hraju pač mi to fakt nedá, už se rýsuje i složení dle realu, tak kdo by chtěl, mohu pak nějak poslat funkční pack pro skinování ;)

01.jpg

Čouveče já co jsem koukal, tak LEO má ještě zas maličko jinýho flirta. Podle mě to věrohodně naskinovat nepůjde. Bude to paskvil jako pendolíno :)

bohužel máš pravdu Čoudo, je tam pár zásadních věcí :D nicméně lehké fantazii se meze nekladou :rolleyes: Každopádně lepší než nic, kdo by do toho šel a nevěděl jak to sestavit, tak mohu poslat funkční pack, já už ho proháním, ale není to ono no :)

Zeptám se k těm maďarským Flirtům..Neřekl by jste mi někdo prosím, jak poskládat soupravu v CB? Vůbec nemám tušení jak, jde mi jen třívozovka, pokud tam dám vozy 4, ty dva prostřední se překrývají. Předem moc děkuji.

Chtěl bych se zeptat jestli vám jdou normálně na tom Maďarském modelu otevřít textury teda jdou ale prostě to jsou jen také barvy. Jinčí FLIRT už asi není že ? :/

Mohu se pozeptat z kterých stránek (pokud možno link) je ta jednotka stažená? Potřeboval bych do aktivity náhražku za Leo expres.
Díky předem Dan.

To KimiR : až ti bude toľko chýbať , čo máš teraz hotové, tak to začne byť zaujímavé.

Back
Nahoře