jak na širokoúhlé zobrazení

Ano, mám. Pro jistotu jsem stáhnul ovladače znovu a pořád se v nastavení GK nic nezměnilo.

Pro ignoranty, mouly, lenivce a nechápavé ještě raz:

b665410b889d10af1c6294c2567d31d0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Jestli jsi tím myslel mě, tak se koukni na můj screen ovládacího panelu Nvidia. Já tam tu položku "obrazovka" nemám. Asi jsem blbej ale fakt nevim, jak tam tu položku "obrazovka" dostat a nebo kde jinde to nastavit.

Hynďa napsal:
Jestli jsi tím myslel mě, tak se koukni na můj screen ...

Nemyslel som nikoho konkrétneho

Neviem, aký máš noťas, teda značku, ja mám Dell, predtým som mal Fujitsu (teraz ho má Pikku), u oboch nebol najmenší problém ani s ovládačmi, ani s MSTS ... ale všimni si, že v oboch prípadoch sa jedná o značkový noťas s vyladeným HW a s dobre napísanými ovládačmi.

PS - nikdy nekupujem lacné 300 eurové hypermarketové zázraky, s tým boli, sú a vždy budú nejaké problémy. Keď už nemám peniaze na špičkové profesionálne riešenie, kúpim aspoň spodnú hranicu business triedy, ale určite nie hypermarketovú "spotrebnú elektroniku" s odj*ebanými ovládačmi, s ošideným HW. Zdanlivo nadupaná hypermarketová sračka nie je ešte zárukou toho, že noťas bude šlapať tak, ako šlapať má.

Naposled editoval moderátor:
Tax: obecně to platí, ale vždy se najdou vyjímky. Já mám bussiness Della v ceně 1500EUR a ovladače jsou strašné a po roce mi začal rachotit větrák. Takže i ty značky už to dnes oyebávají, jak můžou.

jagg napsal:
... ale vždy se najdou vyjímky. Já mám bussiness Della v ceně 1500EUR a ...

Ja si už Dell v živote viac nekúpim, ani nikomu nepredám a neodporučím, aj keď s tým mojim nie sú žiadne problémy. Momentálne u mňa vedie Toshiba s modelmi Tecra a Qosmio

Zdravim. Opet otvaram temu nastavenie sirokouhlej obrazovky a prosim o radu. Hram Msts na HP a mam grafiku ATI. Mam podobny problem ako mal Mirekcz (viz obrazok predchadzajuca stranka). Akurat ze presne VIEM ako ziskat tu tretiu zarazku a aby to nebolo sedive. Staci si len zmenit screen resolution a potom policka nie su sedive. Problem je v tom, ze ked nastavim tu moznost maintain aspect ratio a dam apply tak mi to automaticky preskoci na full screen. Zaujimave ze tretia moznost - vycentrovanie - centered sa nastavit da ale ta prva mi proste vzdy preskoci. Nepomozem si. V minulosti sa mi to darilo, zrejme je to tym ze som pred pol rokom reinstaloval windows. Nejde mi ani manualne aktualizovat ovladac grafickej karty. Stretol sa niekto s podobnym problemom? Dakujem za pomoc.

Back
Nahoře