Vše splňuju - ale hra se seká

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pety
  • Datum začátku Datum začátku

Pety

Začátečník
Čaute, hledal jsem dlouho na tomto fóru ale nenašel téma které mě stejně trápí. Nainstaloval jsem si MSTS. Stáhnu si nějáké ty tratě Pražské Metro, Metro 81717 Pražské atp.. Spustím trať a hrozně se hra seká. Když vyjdu s kamerou ven a podívám se na bok vlaku, to jo to ta hra jede v poho, ale když se vrátím zpátky do kabiny furt se seká. Seká se i venku když se podívám na stanice před sebou. Nevím jestli mi to dělá ta Souprava Metra 8171 (Mám totiž animované dveře), ale to si myslím že ne protože se mi sekaj i ostatní vlaky.

Vlastním:
- 4GB Ram
- Procesor AMD Phenom II X4 965 (4 CPU) 3.4 GHZ
- Grafická Karta GTX 550 TI
- Windows 7 32x

Všechno splňuju tak 2x více než se píše, protože jsem hru hrával na hoodně slabým Notebooku s INTELem 945 a hra mi jela normálně . Díky za radu předem :)

Naposled editoval moderátor:
Četl jsem si ho, ale nic co bych neudělal nebylo nic. Ale to co on tam píše, snad nemá asi nic o sekání společného :/ Ani jsem nepostřehl že by tam psal něco o sekání nebo kousání....

Pokud to nainstaluješ se všemi doplňky do W7 jinak nemusí to chodit korektně, třeba se ti to může sekat při pohledu z kabiny. Je to na tobě jak se k tomu postavíš, ale těžko ti někdo poradí jak zamezit sekání. Já mám MSTS na W7 také a instaloval jsem jej podle toho návodu včetně nastavení a nemám žádné potíže s chodem hry.

Vše splňuju, ale někdy toho plnění může být až moc. Například pokud se v zástupci zatrhne iniciativně kompatibilita s XP SP3 tak první testeři sedmiček skutečně hlásali, že hra má moc nízké FPS. Pokud není zatrženo, tak MSTS běhá normálně.
Pak už jedině ovladače grafiky.

No nemyslím si že by to bylo tím. Ale za to to zkusím.. Jinak to W XP SP3 nemám zaškrtnutý ...

Back
Nahoře