Trainsety

mrmondeo

Začátečník
Chtěl bych se zeptat, když kopíruji trainset od Midrafona do msts, kde je Trainset BP. Mám Trainset BP přepsat (sloučit) s Trainsetem od Midrafonu, aby mi správně fungoval?

Poznámka: Od Midrafona. Midrafon - podle vzoru gramofon.

mrmondeo napsal:
Chtěl bych se zeptat, když kopíruji trainset od Midrafonu do msts, kde je Trainset BP. Mám Trainset BP přepsat (sloučit) s Trainsetem od Midrafonu, aby mi správně fungoval?

Vřele Ti to nedoporučuji, protože mám jinak udělané směrování zvuků a kabin, než je TBP.
Také na to každého uživatele upozorňuji, aby to nedělal a raději si udělal ve složce TRAINS složky dvě s trainsetem a používal jen jeden.
Nebo potom musíš buď jeden nebo druhý přizpůsobit do jedné roviny.
Nejde tak o vozy jako takové, ale o ta lomítka a hlavně duplicity a přespání některých vozidel.
Takže pokud si nechceš přidělat ještě víc starostí, udělej to tak, jak píšu výše.

Midrafon napsal:
mrmondeo napsal:
Chtěl bych se zeptat, když kopíruji trainset od Midrafonu do msts, kde je Trainset BP. Mám Trainset BP přepsat (sloučit) s Trainsetem od Midrafonu, aby mi správně fungoval?

Vřele Ti to nedoporučuji, protože mám jinak udělané směrování zvuků a kabin, než je TBP.
Také na to každého uživatele upozorňuji, aby to nedělal a raději si udělal ve složce TRAINS složky dvě s trainsetem a používal jen jeden.
Nebo potom musíš buď jeden nebo druhý přizpůsobit do jedné roviny.
Nejde tak o vozy jako takové, ale o ta lomítka a hlavně duplicity a přespání některých vozidel.
Takže pokud si nechceš přidělat ještě víc starostí, udělej to tak, jak píšu výše.

Stáhl jsem si aktivitu Johannes Brahms do BP udělal jsem to podle tvého návodu a vše mi běží, ale když to samé udělám s tratí 321
,tak mi při načítání hra spadne, zkoušel jsem nainstalovaz novější verzi MSTS BIN a bez úspěchu (nešlo mi to ani u Binu 1.7.1022)
Nevíte, kde je chyba??:)

Tak vzhledem k tomu, že ve svém okolí mám lidi, kterým 321 a oje aktivity jedou v pohodě, viděl bych chybu někde na Tvé straně.
Ale nebudu vylučovat ani u sebe.
Takže kontrola souprav a vozidel přes Conbuilder či Convoi proběhla?
Všechny updaty z mého webu staženy?
Ať máme jasno.:)

Zdravím, já sem si trainset od Midrafona sloučil s původním a vše šlape bez problému. Bylo mi taky doporučeno ať to radši nedělám, ale tvrdohlavě jsem neposlechl a trainset na aktivity zdejších tvůrcu mám tím skoro komplet, když k tomu všemu vezmu co sem postahoval sám. Ale pokud to uděláš taky a nepůjde ti to tak mně to nevyčítej :D

Dobrý deň,

zrejme to bude divná laická prosba, ale mohol by mi niekto prosím vysvetliť, čo presne známená výraz "skin" ? Funguje ako normálný model v MsTS, alebo nahradí nejaký ? Môže sa inštalovať do trainsetu a bude fungovať v hre ? Za odpovede ďakujem.

Skin je "barevná varianta" modelu. Rozhodně nic nenahrazuje. Do trainsetu se nainstaluje buď pomocí exe souboru a nebo si ho tam ručně nakopíruješ.
Aby jsi pak daný skin mohl ve hře využít, musíš si k danému skinu udělat consist.

Dobrý den.
Mám v MSTS více tratí, pochopitelně tedy více trainsetů. Ale kam mám umístit trainset k tramvajím Ostrava a k trati "Zlatohorka" nebo pokud ho mám nechat ve složce Trains společně s trainsetem BP, tak jaký mám dát těm složkám názvy? (Trainset mi dělá neplechu, buď můžu otevřít Ostravu nebo nic.)
Předem děkuji za každou odpověď.

Můžeš je měnit podobně jako tratě a globaly, tj jeden mít aktivní jako trains a další v záloze. Jako například trains_Zlatoh, trains_JZD a podobně.

Back
Nahoře