Nová trať...

Toxximus

Začátečník
Zdravím!

Mám takový problém. . .

Když v Route Geography Creator vytvořím novou trať a zvolím čtverce vše nechám vygenerovat a uložím. A když chci otevřít trať a pokládat koleje atd. tak mi to naběhne vydím zelenou plochu ale nemůžu nic dělat.. Je to tak strašně zasekané že nejde fakt nic.. Dělám někde chybu ebo musím počkat nějákou dobu a ono to přestane?

Předem dík Toxximus..

Jen pro upřesnění - jedná se o chybu ve Vistě nebo Win7. Takže jestli máš možnost překopčit trať někam, kde jsou XP, vložit sloup a pak zpátky tak to udělej, je to nejjednodušší.

A proč by to měl přehazovat do XP? Prostě v tom místě kde vleze, udělá jako první pokládku objektu "Zvukový sloup", trať uloží a při příštím otevření už bude vše OK. Nebo se snad mýlím?

Trošku se mýlíš, OK je to okamžitě po položení toho sloupu. Lézt do XP je naprosto zbytečné.

Jo? Tak to já do XP jít musel protože po spuštění editoru pod Win7 jsem se ani nehnul. Takže nešlo ani umístit sloup.

No vidíte. To je tak, když se nechce číst návody :D Pak můžeme stále dokola řešit věci dávno objevené a dávno zde diskutované. Ale chápu, že čtení návodů je nezáživné a také je pravda, že ne každý den začínáme stavět nějakou trať :D

Hynďa napsal:
Jo? Tak to já do XP jít musel protože po spuštění editoru pod Win7 jsem se ani nehnul. Takže nešlo ani umístit sloup.
Ono to trochu dlouho trvá někdy až deset klepnutí,ale nakonec ho tam dostaneš. Vždy když startuješ ET do jiného čtverce (změna souřadnic v .trk),musíš znovu sloup umístit do příslušného čtverce.
Toxximus:
Pokud nechceš,aby byl slyšet zvuk,musíš si takový udělat.Tuším,že některé tratě mají i original.
Mirek

No jeden kolega mi to taky popisoval že se mu to šíleně seká ale mě se to seklo úplně a nemoh jsem ani pohnout pohledem. Tak jsem si zkopčil trať na starej ntb, vložil sloup, zpátky a bylo to OK.

No všechno už mi jede až na jednu blbost.. Když položím kolej nebo dům, tak mi to nejde smazat. Označený to mám a mačkám Del.. Dělám to blbě?
Předem Díky.. :)

Ja neviem, ale mne to buď na delete, alebo na Backspace fungovalo keď som to skušal.

Ahoj, stavba trati mi jde celkem dobře ale aby trať byla lepší chtěl jsem si vytvořit nějaké ty modely budov atd... Vím jak udělat objekt ale nevím jak texturovat... Jednoduše neumím udělat .ace.. Prosím o nějakou radu a pokuď možno nějaký návod..

Předem díky moc Toxximus :)

Back
Nahoře