Absolutně nezvládající prosí o pomoc při instalaci doplňujících trainsetů k novým aktivitám. Už dost dlouhou dobu pročítám dotazy ohledně trainsetů, ale stejně nechápu co, jak a kam uložit, aby to fungovalo. Mám nahranou trať 321 a také trať od pana Šemory a obě s trainsetem k DVD p. Šemory. Samozřejmě bych si rád zajezdil i nějakou novou aktivitu, ale zkrátka a dobře má inteligence nezvládá, a to i na základě písemných i když podrobných rad, zde na poradně, jak na to se stahováním dalších lokomotiv a vozů k jednotlivým novým aktivitám. Hlavně vůbec netuším kam všude je uložit a co přepsat. Potřeboval bychto vidět naživo a ptát se aktuálně na jednotlivé věci. Prosím pokud by se někdo ze zkušených a znalých pohyboval někdy v okolí Hodonína a měl trpělivost s vysvětlením a pomocí jednomu nechápajícímu, rád se s ním sejdu. Samozřejmě vím, že dnes není nic zadarmo.
Děkuji a snad se na mě nevrhnete, že jsem líný si něco naštudovat. Zkrátka to skutečně nezvládám.
Děkuji a snad se na mě nevrhnete, že jsem líný si něco naštudovat. Zkrátka to skutečně nezvládám.