Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
passion napsal:Pre všetkých:
Ak je správne nastavená ARR na 754, funguje bez problémov. Samozrejme ruka je ruka. Koniec koncov, ARR nevie, čo má za sebou. Inak sa správa s tromi vozňami na Os, inak s ôsmimi na R... Ale v celku si vie s obomi prípadmi celkom dobre poradiť. No keď je na nej niečo zle nastavené, tak je s tým viac roboty ako osohu.
Robo napsal:... či je možné ...
Omyl. Vlak zrychluje zcela legálně podle výkonové charakteristiky ( P=F.V ).Uwe napsal:Zdravím,
nevím v kterém vlákně se zeptat, tak se zeptám tady: Při zvyšování výkonu lokomotivy se mi automaticky (sama a zcela nechtěně) zvyšuje i rychlost - pokud mám výkon na 100% a stále držím "D" tak vlak zrychluje nad rámec výkonu... Nevíte někdo, jak se toho zbavit???
Děkuji
Uwe napsal:Zůstal jsem nepochopen - asi to bude něco zvláštního a ojedinělého na mém PC. Uvedu příklad, toho co mě nyní trápí = když mám výkon na 100% vlak zrychluje určitým zrychlením, když ale podržím klávesu "D", zrychlení se nereálně zvětší a rychlost dosahuje nereálných výšin. Ještě jedna zvláštnost, vlak nereálně zrychluje i pokud snižuji výkon, tzn. při jakékoli manipulaci s výkonem... A ještě něco – standardně se MSTS začne chovat, pokud držím stisknutý SHIFT, tak asi zkusím přeinstal...
No vzhledem k tomu, že na klávesy to mapovat nelze (zhasínání NO je pověšeno na stěrače), tak by to nebylo ani systematické řešení - navíc někdo zase na V používá start a stop motoru u dieselu.Čouda napsal:Ahoj!
Vrtal jsem se v cabu 742 v souvislosti s jednou aktivitou na trati 180. Dodělával jsem si živák, zapnutí a vypnutí NO. Přišel jsem na zajímavou věc a zároveń se chci zeptat.
Funguje klasická VZ s opakovačem přesně jako LS90 tzn. pokud jedu proti výstraze rychlostí nižší jak 120 km/h (na NO svítí žluté světlo - může také znamenat změnu rychlosti), tak nemusím prokazovat bdělost? Čili bdělost prokazuji pouze při jízdě proti stůj a při jízdě proti výstraze nebo návěsti "očekávej změnu rychlosti" rychlostí větší jak 120km/h.
V souvislosti s tutím bych se chtěl zeptat, zda by bylo možné po stisku klávesy V - vyřazení NO z činnosti aktivovat mačkání tlačítka VZ, nebo nám bude muset tuto možnost dodat až msts bin?