problémy z traťou 310

DJBacky

Začátečník
Dobrý deň,

mám problém z traťou 310 od jacka. Keď chcem isť z koncových staníc tak mi padne Msts. Nevyhodí mi žiadny zjavný error ani upozornenie systemu že msts prestalo reagovať.Skúšal som reistalovať global ale aj tak mi to padá.

Ono je to tak že keď som išiel prvý krát z 853 tak bum a msts mi spadlo. Dal som potom T444.1516 solo z tej istej stanice tak mi to seklo zas. A v iných staniciach je to v pohode a všetko funguje ako má

Napadá mně,
že koncové stanice jsou velké a Tvoje PC nestíhá?
Jinak je to moc divné......

Klasický postup:
1/ Máš všetko nastavené podľa desatora ?
2/ Máš nastavené správne parametre v soundcfg.dat ?

Vyskúšal som reinštaláciu msts podľa desatora, skúšal som to i z traťou 321 v Poprade i v Studénke mi to seklo a teraz mi ihneď po prehratí úvodného videa mi padne msts..

Úvodní video ihned mazat. Kromě otravovaní způsobuje, že nefunguje v MSTS klávesnice.
Jinak dodržovat pokyny ke každé trati.

Taky lze vyhledat v registrech klíč ......\Microsoft\Microsoft Games\Train Simulator\1.0\HWRenderer\ShowLogo a nastavit jeho hodnotu na 0
Smazání toho souboru je ale jednodušší.....

Ahoj, mám trať 310 a jde mi pouze prohlížet trať, nejdou mi do toho žádné aktivity, vždy to napíše problém se spuštěním, nevíte někdo co s tím?

Ahoj,

Jaký konkrétní problém se spouštěním to píše? Věšteckou kouli tu opravdu nikdo nemáme :D

Pavlík napsal:
Ahoj,

Jaký konkrétní problém se spouštěním to píše? Věšteckou kouli tu opravdu nikdo nemáme :D

Chyba - číslo položky. 21
Následující soubor nebyl nalezen!
Soubor: 'CDCvagLaaps\Laaps035_B_r2.WAG'

Chyba - číslo položky. 22
Soubor: 'CDvagFaccs\CD_Faccs-374_prazdny.WAG'

Chyba - číslo položky. 23
Soubor: 'CDvagFaccs\CD_Faccs-OKD_lozeny.WAG'

Chyba - číslo položky. 24
Soubor: 'CDvagGbgkks\CD_Gbgkks_l.WAG'

Chyba - číslo položky. 25
Soubor: 'CDvagRoos\Roos094_k.WAG'

Chyba - číslo položky. 26
Soubor: 'CDvagRoos\Roos094_r.WAG'

Tak tento problém se mi zde ukazuje . . .

Ahoj,
vadit to může, protože každá trať má jiný Global. Doporučuji trať ze složky BP oddělat, vložit do nové složky ROUTES, složku ROUTES, kde máš trať BP přepsat např. ROUTESbp, Global tratě BP, přepsat na GLOBALbp a do Train Simulatoru vytvořit nové složky ROUTES a GLOBAL a v těchto složkách budeš mít pouze trať 310.
A ty chyby co ti to píše, tak to nejsou chyby tratě, ale píše ti to, že ti chybí lokomotivy a vozy v aktivitě.
Doporučuji buď postahovat tyto lokomotivy a vozy a nebo tyto chyby spravit v programu ConBuilder.

Lukáš

wolf069 napsal:
Myslíte že může vadit že to mám u tratě Praha - Bratislava, od Šemory?
Tak tohle s mou tratí nemá nic společného. Pokud si do čistého MSTS nainstaluješ komplet obsah DVD co dodávám, tak odjakživa platí, když udělám test na chyby, tak tam nikdy žádná není, kromě těch, které kontrolní program odhalit neumí. Ale Conbuilder je 100% čistý.
Ale jakmile si tam instaluji jiné aktivity, tak v 99,999 % je použito mnoho dalších vozidel, které si už musím doplnit sám.

wolf069 napsal:
Chyba - číslo položky. 21
Soubor: 'CDCvagLaaps\Laaps035_B_r2.WAG'
................................
Tak tento problém se mi zde ukazuje . . .

Ahoj, jestli ti to píše, že toi nenalezlo tyto soubory,tak je nemáš v Transetu, tak si je stáhni a mělo by to makat.

Ahoj, mám obrovskou žádost o tom, jak mám nainstalovat krok-za-krokem trasa 310 se snaží a já jsem všechno, Jsem nový MSTS a cesta je mi známo, protože bydlím v Nyse, rád bych zjistil, co a jak mám stáhnout a spojit s sebou, se Díky předem a pozdravit přátele v České republice. Omlouvám se za pravopis, ale říká, že prostřednictvím překladatele na lince.

Back
Nahoře