Aktivity Edie

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku

Líbí se aktivita??

• Ano

Hlasů: 6 46.2%
  • Ne

Hlasů: 3 23.1%
  • Nic moc

Hlasů: 4 30.8%

• Hlasovalo členů
    13

Edie

Průvodčí
Tak, dneska jsem vytvořil první aktivitu. Ta je určena pro trať BP Zde piště vaše ohlasy, názory, připomínky. Omlouvám se, že jsem to dal na E-disk, ale ještě nemám web stránky. Pokud by se vám chtělo, můžete aktivitu oznámkovat jako ve škole. Příjemnou zábavu vám přeje Edie.

Tak jsem udělal další aktivitu. Je na trati 321 úsek Nový Jičín - Suchdol nad Odrou. Jedete jako Os 13365, ovšem porouchala se mu Hnací jednotka, takže to táhnete zálohou 731. Aktivita je částečně podle reálu, na trati není žádná pomalá jízda, ani jiné zákeřnosti. Je to aktivice vcelku triviální, vhodná pro začátečníky. Budu rád za každý ohlas.

Ahoj,chtěl jsem si projet aktivitu Os 13365,ale chybí tam nějaký podstatný soubor "services/Os 13365srv.(KRITICKÁ)"takže do aktivity mě to nepustí,takhle mi to vyhodnotil Activity-Analysis. :(

Díky, žeš mi to řekl, mě to zatím fungovalo normálně. Pokusím se to opravit.

Tak, mělo by to být již opraveno.

Ano je to v pohodě,díky za tak rychlou reakci!!!!Jdu to projet!!!

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem to projel,aktivita sice časově krátká,ale to vůbec nevadí. Pěkná lokálka+traffic.Konečně trochu změna a to v tom že se většinou dělají aktivity na hlavních tazích a nevyužívají se jednokolejné tratě,přitom je to kolikrát hezčí než se hnát po koridoru a nevychutnat si taky trochu tu krajinu lokálky ze kterou měli určitě taky dost práce stavitelé tratí!!!Do další práce mnoho štěstí,Radek.

Díky za pochalu, potěší. Přemýšlím, že bych ještě udělal pár aktivit na "vedlejších" tratí. I když nic neslibuju.

Tak to je potěšující !!!!

Zdravím, dnes zveřejňuji aktivitu, která je smyšlená. Děj se odehrává na počest 20 výročí rozpadu ČSR a je vypraven spec. vlak. Je důležité, aby jste četli hlášky a né jak Mates. Vozidla je nutné si zjistit, ale moc jich není. Snad se vám aktivita bude líbit a bych bych rád, za jaký koliv ohlas. Hodně štěstí.

Nojo,i já někdy nedočtu hlášení do konce :eek: taky to nemusíš hned zveřejňovat :) a když už,tak jsi mohl napsat,že jsem měl v hlavě starosti se zprovozněním prosklených vitrín na peronech v Popradě,aby to nefiltrovalo pozadí.Ale už to je funkční,tak se můžete těšit.Aktivita byla příjemná a alespoň jsem se odreagoval

Fůůůůůůů, tak jsem sfoukl tunu prachu z mého tématu.

Po cca 4 letech vydávám další svojí aktivitu. Doufám, že se vám bude líbit a neurazí vás. Aktivita je dělaná na jedné z mích nejoblíbenějších tratí pro MSTS, snad jí tím neudělám ostudu :D. Budu rád, za každý ohlas, ať pozitivní, či negativní.

Šťastnou cestu!!!

P.S.: Rád bych poděkoval testerů, autoru trati, autorům skinů, a dalším členům fóra, kteří mi jsou nápomocni. Díky!

Jsem se docela zapotil,nejen délkou aktivity,ale hlavně hned na začátku,kdy přistavím soupravu k nástupišti UL-západ a na odjezdovém návěstidle mám výstrahu+40 na zkrácenou zábrzdnou vzdálenost a hned za návěstidlem mi vesele křižuje cestu náklad v čele s esem....Zajímalo by mne co tam je za "zabezpečovačku"......

Zdravím !
Omlouvám se za svoji "slepotu". Kde je popsaná poslední aktivita ke stažení ?
Děkuji za info.

Zdeněk

T napsal:
Jsem se docela zapotil,nejen délkou aktivity,ale hlavně hned na začátku,kdy přistavím soupravu k nástupišti UL-západ a na odjezdovém návěstidle mám výstrahu+40 na zkrácenou zábrzdnou vzdálenost a hned za návěstidlem mi vesele křižuje cestu náklad v čele s esem....Zajímalo by mne co tam je za "zabezpečovačku"......
S tim nic neuděláš, je tam angličan, tak to bude vesele přes něj jezdit, ale jde za něj dát pro hráče servis. Škoda, že jsem to netestnul, mám plné ruce s jinou aktivitou.

Back
Nahoře