Když už se bavíte o zpátečních jízdenkách, jak to je, když zpět pojedu po jiné trati z důvodu, že po té samé už nic nejede. Pokud byly klasické předtištěné jízdenky, tam to bylo hodně universální a rozhodující byly kilometry.
Ale současně je na jízdence vyražená celá trasa, kudy pojedu.
Potřebuji jet v neděli do Ostravy. Z Hustopečí do 9 hodin nic nejede, musím se nějak dostat do Šakvic a odtud pojedu do Brna a zde přestoupím na rychlík do Ostravy. Zpět z Ostravy jede poslední vlak v 17.45 (opět nějaká málo lukrativní trať na zrušení). Budu to mít naostro a pokud mi tento vlak ujede, jede ještě nějaké EC do Břeclavi a je tam před 21. hodinou.
Světe div se, ale v neděli z Břeclavi na lokálce do Brna už nejede žádný vlak, který zastavuje v mezilehlých stanicích. Až ve 4 ráno. Takže z Břeclavi do Hustopečí si budu muset sehnat nějaký odvoz jinudy než po kolejích. Čistě teoreticky bych kilometricky trasu neprojel, ale zajímalo by mě, jestli by mi průvodčí jízdu do Břeclavi uznal.
Jinak názor, jak to ČD vedou dál rozepisovat nebudu. Musel bych být hodně sprostý. To že ruší lokálky by snad někdo ještě pochopil, ale že v neděli večer se nikam nedostanu ani po koridorových tratích ani mezi krajskými městy, to je ostuda. Však nedávno psal Dan o stejném problému, tentokrát z Ostravy do HK.