Stretnutie Bratislava 2012

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
ZByňku kúp si aj ty svoj bicykel, a môžeš na sleziny jazdiť :) Do zadu namontuj violončelo a ešte účastníkom aj zahráš. A na konci roku si ho odpíšeš s daní :) DOnrí biznis nie? :)

dem napsal:
Zbyňku kúp si aj ty svoj bicykel, a môžeš na sleziny jazdiť :) ...

A už sa nemusíš vyhovárať, že musíš hľadať chůvu pre psa - nech mu je dobre vo večných lovištiach - takže šup šup zavrieť krám a sadnúť na vlak :D

:) zdravím chcem sa spýtať aký je plán na dneska a zajtra a kde Vás všetkých nájdem ? Ak sa dá nejaký kontakt do SZ. Ďakujem

Zbyňku co je v Mutěnici za merendu, že zasekanej Hašek zastaví kvůli davu mimořádně v Zaječí???

dem napsal:
ZByňku kúp si aj ty svoj bicykel, a môžeš na sleziny jazdiť :) ...
Udělal jsi tam smajlíky, protože Ti musí být jasné, že tak to nefunguje.
Také dobře víš, že kolo mám, viz cyklosleziny. A Deterio, že má starou vraždu z dob, kdy byl ještě hodně malý a jako třímetrovému už nemůže vyhovovat. Ale on si kolo stejně nekoupí, dokud se to pod ním nerozsype. :D

poison napsal:
Zbyňku co je v Mutěnici za merendu, že zasekanej Hašek zastaví kvůli davu mimořádně v Zaječí???
Na Novinkách píšou, že mezi Lužicemi a Hodonínem přejeli nějakého člověka a zastavili tam provoz. Takže se asi jezdí odklonem přes Mutěnice.

To si mám vystrýčkovat co se děje v Mutěnicích, když tam směřuje minimálně šedesát lidí jedním vlakem, který mimořádně zastaví v Zaječí? Musí tam být minimálně rýžování zlata jinak to není možné. Nejkrásnější pohled jsme mezi soupravami vyměnily při odjezdu, šukafon s dvěma vleky narvaný civěl na vystoupené EC :D

1. vyměnili se fotografové
2. Tax má delší vousy
3. Poison má víc upito piva
4. V boxu je o jedno DVD méně
5. Václav S levé zápěstí má jinak
6. Nebulus má ruku v kapse a venku
7. Deterio přemýšlí o návěstidlech/přemýšlí o přestavnících výměn
:D

Kolik tam stojí pivo ?

Edie napsal:
Sakra chlapi, pište k fotkám popisky... :D

Keby si chodil na sleziny, tak bys nás poznal. Ale môžeš hádať, sú tu tvoji dobrí známi. Uhádni, ktorý je ktorý. Na fotke sú Candy, Michal SVK a Delay

Nahoře zleva:
škoro, Deterio, poison, Kevin, delay, Nebulus, Tax, duuso, VáclavS, dole záměna duuso.demmsts.sk

Právě jsem dorazil z Bratislavského oběda. Cesta zpět o něco lepší, než cesta tam, i když pragotron se zpožděními v Břeclavi vypadal na nějakou závažnou mimořádnou událost mezi Přerovem a Břeclaví, měli jsme v Bohumíně pouhé 2 min. zpoždění. S tím, že jsme z Břeclavi doháněli.
Škoda, že jsem na místě byl o hodinu a půl později než jsem měl být. Ale měl bych se objevit v Praze a taky bude i příští rok na jaře sraz ve Valašském Meziříčí.

Back
Nahoře