MSTS se nechce spustit na W8

matonka007

Začátečník
Dobrý den,

Pokouším se spustit MSTS na Windows 8 32bit Professional, MSTS se spustí naběhne loading a po loadingu se místo menu objeví jen tmavá obrazovka a nic. Musím ho ukončit ve správci úloh, žádná chyba se neobjeví.

Jinak
Mám správné ovladače, několikrát jsem MSTS reinstaloval, pustil jsem ho jak bez obsahu (stažených tratí/vlaků), zkoušel jsem i s Patchem i bez, s MSTS BIN i bez

Proto prosím o pomoc, mám obrovskou chuť si zase zahrát :´-(

Pomoc je jednoduchá, máš dve možnosti:

1) Skúšaj, skús to nastaviť tak, ako sa to robí vo Win7 - tu na fóre nájdeš toho popísané dosť a dosť. Až na to prídeš, radi zverejníme tvoje poznatky a dáme ich do FAQ

2) Pekne si odinštaluj Win 8 a daj si späť Win 7 alebo XP

Díky za odpovědi, už se mi to rozjet podařilo:

1. kompatibilita musí být nastavena na Windows XP
2. !!! Program se musí spouštět jako správce, jinak nemá MSTS vůbec přístup k souborům v Program Files (strašná kravina, kterou vymysleli v MS)

To Tax: Nemůžu si nainstalovat ani Win7 ani WinXP, pač studuji UJEP - Informační systémy a ve dvou předmětech programujeme pro METRO a ve VB 2012 a ten se mi ve Win7 nepodařilo spustit.

A čo tak DualBoot alebo virtualizáciu? Pozri napríklad sem.

PS: V sobotu sa koná malá ukážka virtualizácie v spojení s MSTS. Kde? To jenom vítr ví. ( kdesi na Morave )

Potom ako tam môžeš mať Win 8? To musí byť v MSTS slideshow obrázkov a nie jazda. Alebo chceš mi nahovoriť, že Win 8 majú nižšie systémové nároky ako Win 7? Ak ano, tak o to skôr použij virtualizáciu na XP

Ohledně té náročnosti :)

Cituji: "Podle prohlášení společnosti Microsoft bude každý počítač, na kterém běží Windows 7, schopný zvládnout přechod na Windows 8. Výrobce slibuje stejné nebo dokonce i nižší hardwarové požadavky. „V případě připravovaného systému často hovoříme o tom, jak je důležité zachovat stejnou ne-li nižší závislost na výkonu hardwaru jako u Windows 7,“ tvrdí Tami Reller, viceprezident pro platformu Windows."

Všechno jsem nakonec vyřešil, nainstaloval jsem Win7 na externí HDD :)

Back
Nahoře