Motorové vozy od Pikka

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Ku příležitosti svátku mého synka Františka jsem se rozhodl zveřejnit již částečně veřejné Regionovy. Balíček je celkově vyladěn a nastaven, obsahuje několik variant modelu včetně 814.501 Železnice Desná a nezvykle zbarvené 814.191. Balíček samozřejmě obsahuje i třídílnou jednotku 814.2. Rv soubory nejsou obsaženy, při sestavování Consistů použijte ty z balíčku. Enginy vyladil Tadeus s Balvim, světla (díky kterým nejsou potřeba Rv modely ani pro traffic) nastavil Vrbam. Na skinech 814.117 a 814.127 spolupracoval Liadem. Původní kabinu od Džordže si stáhněte ZDE , zvuky jsou od Jacka. Přeji příjemnou zábavu.
http://pikku.msts.cz/

9c1583797e0cb8bb2742314c46cb3ddb.jpg

Tak v to jsem ani nedoufal. Za sebe ( a určitě i za ostatní) velice děkuji!!!! Parádní práce

První postřeh: chybí soubor 814c2.ace
Druhý postřeh: při jízdě z řídícího vozu je jednotka jak vyměněná - líná jak prase. Z hnacího je to OK.

Je to pěkný ale našel jsem nějaký chybky. U 914 127 je asi špatně odkaz na texturu interieru a ještě další drobnůstky. Se ti pak ozvu na skype ;)

Tak jsem zjistil, že při nahrávání balíčku na web se nějak záhadně ztratila textura 814c2.ace. No nějak to opravím, ale asi až večer :)

fíííííra napsal:
...při jízdě z řídícího vozu je jednotka jak vyměněná - líná jak prase. Z hnacího je to OK.

...změň v engu řídícího vozu tendle řádek: MaxPower ( 4kW )

Ještě musím uvést, že autorem fotografií najbrtí 814.191 je Ronoath, jehož fotografie jsem při výrobě textur použil. Toto opomenutí napravuji tímto, tak snad se Ronoath na mě nenaprdne, nebyl to zlý úmysl, jen má zapomnětlivost. Jacek mi připravuje alternativní enginy pro 814 i 914, takže komu nevyhovují ty stávající, může pak použít nové - nechám to ještě chvilku otevřené a pak vydám opravný balíček. Zatím pište tipy a případné další nedostatky. Ne že bych je opravil, ale zajímá mě co všechno jsem přehlédl.

814 191 má modrou i střechu. Ale nejsem si jist na 100 % zítra na ní kouknu, teda pokud moje palice zase nevypoví službu :cool:[/align]

Samozřejmě že MÁ modrou střechu. Ale problém je v tom, že já NEMÁM žádnou fotku modré střechy a jsem línej to šmoulit v nějakém editoru (dobrovolníci hlaste se :) )

Back
Nahoře