Motorové vozy od Pikka

Vážení přátelé, abych se nenechal zahanbit od kolegů tvůrců, připravil jsem pro vás (mimo jiné) i jeden repaint, určený hlavně pro trať 310 od Pepy Harkabuse a na jeho přání. Přeji prima zábavu, stahujte samozřejmě na světoznámých stránkách s dokonalými addony, je tam toho pro vás připraveno víc, pěkně si je projděte celé :)

Nějaké reklamní obrázky:
01.jpg

Ahoj, u skinu 814 + 914.120 mi MSTS padá s hláškou, že nemůže nalézt 914120.s soubor.
Dan

Dan J. napsal:
Ahoj, u skinu 814 + 914.120 mi MSTS padá s hláškou, že nemůže nalézt 914120.s soubor.
Dan
Zjištěno, chybi sd 914, nakopíroval jsem z 814 a přepsal na 914 i cestu k s. souboru a už to jede.;)

Už je to snad opraveno. Omlouvám se za toto opomenutí, které nastává jednou, maximálně dvakrát během jednoho release :D

Zdravim,

prijde jeste letos Jezisek s radou 810? Nebo svou nadilku pro tento rok vycerpal.

Děkuji, naprosto úžasné stroje.
Našel jsem v CB malou chybku u loko AWT 741 a CDC 742. U souborů v adresáři Sound - 742113ER_eng.sms a 742113SR_eng.sms na řádku "x_742.113_motor7_beh" chybí přípona wav...

Kazan napsal:
Děkuji, naprosto úžasné stroje.
Našel jsem v CB malou chybku u loko AWT 741 a CDC 742. U souborů v adresáři Sound - 742113ER_eng.sms a 742113SR_eng.sms na řádku "x_742.113_motor7_beh" chybí přípona wav...
Promiňte, psal jsem do chybného vlákna, prosím přesunout do Motorových lokomotiv od Pikka

Vzhledem k událostem dnešního dne jsem se rozhodl zveřejnit model Daniela Masláka 844. Balík s modelem není odzkoušený, jízdní vlastnosti nejsou vyladěny, ale vcelku je mi to naprosto jedno. Model jako takový je v pořádku a funkční. Danielovi děkuju za poskytnutí modelu z TRS pro konversi. Model má i animované dveře a je snad kompatibilní s MsTS bin.

A kromě žraloka si stáhněte i balík 810, jsou tam nějaké modely navíc proti zcizenému balíčku. Chybí ovšem kabina a zvuky, to však není problém pro pokročilého uživatele doplnit si z vlastních zdrojů. Užijte si prima zábavu. Na texturách spolupracovali Hynek Posselt, Viaxern, VrbaM a další, snad je vše popsané v readme.

Chtěl jsem ti to tady napsat, abys to zveřejnil tak jak to je a pokud se někomu něco nebude líbit nechť si to upraví sám. Přeji ti hodně chuti do další tvorby i přes tyto ubohé jedince. ;)

Ahoj Pikku.
Díííky, konečně pozitivní zpráva. Jinak co ty slíbené motory na slezině? Nějak zmizly i z galerie?:D:D:D:D

Pikku dúfam že ťa správanie jedinca ktorý tu na fóre vystrája neodradí od tvorby. Možno ponaučenie pre teba a iných modelárov. Urobte si uzky ale velmi uzky okruh ludi na testovanie. Jedine čomu nerozumiem prečo netestujete modely tý čo sa vlastne na jeho tvorbe podielaju.

Pěkné, 810 se určitě hodí. A dílna a připravovaných modelů motoráků taky trochu prořídla, těch M131 je asi škoda. Ale nevadí, alespoň něco nového. Pro příště třeba více překvápka. Díky.

Děkujééém moc a moc a moc!!!!..a jen tak dotaz do foroty, nějak nestíhám sledovat..kerej zase inteligent řádil?? :/ :(

Back
Nahoře