Motorové vozy od Pikka

Veľké poďakovanie za zverejnenie krásnych motoráčikov do MSTS:). Ako sa už neraz stalo, škoda za potrestanie všetkých pre nejakého blbca v podobe nezverejnenia kabíny a zvukov. Ale rešpektujem to. Dík aj za to.

Děkujeme moc všem, kteří se na tomto megapacku podíleli (jsou vypsaní v Read me). Moc si toho vážím, kluci. Věřím že jste udělali nejen mně moc velkou radost. :)

E499_2002 napsal:
Taxi, nechte si toho rýpání a raději mi opravte ten příspěvek. :D Za ten překlep se omlouvám.

Máš to opravené, ale aj tak to bolo dobré :D Sem tam sa človeku zadarí poriadna perla :D

Tax napsal:
Máš to opravené, ale aj tak to bolo dobré :D Sem tam sa človeku zadarí poriadna perla :D
100% souhlas, jednou jsem málem napsal kámošovi toto oslovení.
Na místo: "Ahoj Tome", málem "Ahoj Rome", za čež bych pochválen asi nebyl...:P Naštěstí jsem si toho všimnul, než jsem text odeslal.:D:D:D

Naposled editoval moderátor:
Pikku moc děkuji za nádherné modely a hlavně za ty 810. Strašně moc mne potěšila 487, to vždy byla Kutnohorská PERLA v turnusu a mimo jiné i moje první v práci. MOC DĚKUJI ještě jednou a doufám že tě to dále neodradí od další rozdělané práce, kterou jsi nám prezentoval na svých stránkách. Byla by to velká škoda, aby tě jeden d...l odradil. Děkuji Radek ;)

Pikku, děkuji Ti za skvělé vozy :ole: . Já nejezdím osobní dopravu, no ode dneška ji budu jezdit. Paráda !!!

Na stránkách jsou Kadrovy zvuky pro 810. Měly být zveřejněny už s 843, ale nedošlo k tomu. Od ukradené verze toho pazgřivce se liší přidaným řazením a nějakými drobnostmi, které už si nepamatuji.
Zvuky jsou určené pro eng s elektrickým přenosem výkonu, u mechanického se zvuk motoru často zacykluje.

Čouda:
až mi stopkami změříš příslušné časy, potom to třeba upravím. Pokud ne, nekafrej.

Back
Nahoře