Motorové vozy od Pikka

Dovolím si malou reklamu... v lokomotivce PIKKU vydán Šmejkiho model PESA Link II, tentokrát jako řada PKP SA139.

Za sebe díky za ni!!!

Zdravím. Chtěl bych se pozeptat znalců eng. souborů. Nevíte, proč mi motory 810 od Pikka při rozjezdu jako traffic místo kratce zatroubí pískají? Má někdo ten samý problém? Nebo to je simulace výpravčího? :) Trobení ve vozidle hráče vše ok, jak kl. "B", tak mezerník. Jak si to pořípadě v eng. souboru opravím.
Předem díky. Dan

V engu nijak. Ak to tak nieje nastavené zámerne, tak je "chyba" v sms súbore pre externý pohľad, kde máš zvuky nasmerované. Otvor si daný sms súbor a zmeň si odkaz na potrebný wav.

Zdravím...chcel by som sa poprosit o radu resp. pomoc mám menší problém s cabom na 810 skúšal som aj smerovanie do common.cab/cab810 ale ani to nepomohlo stale sa mi všetky modely 809/810 načítavajú bez kabíny...vedeli by ste mi s tým nejako poradiť??? Ďakujem

Kryštálovú gulu zatiaľ pre potreby MSTS neobjednal nikto......Treba doplniť aspoň chybovú hlášku čo MSTS vypluvne....

chybovú hlášku to nevyplulo žiadnu keby hej tak ju samozrejme napíšem....pre spresnenie ešte spustím aktivity s 810 + 010 všetko sa načíta tak ako má aj sa aktivita úplne bez problemov spustí aj daná súprava ide všetko keby mi nevadilo že nevidím kabínu tak aktivitu viem uplne bez problemov prejst takže podľa všetkého teda bude asi problém s tým cvf suborom tak idem skúsiť to pozrieť...diky

a ani cvf subor nie je chybný zápis takto je smerovanie CabView ( "../../common.cab/cab810/810.cvf" ) ako aj pri Trainsete BP

Já myslel soubor .cvf ne soubor .eng...v .cvf by mělo byt zapsané směrování na jednotlivé textury nějak takto: ../../common.cab/cab810/brzdy.ace a podobně, mě se stávala stejná situace, když sem měl chybu právě v tomto zápisu, kde bylo místo cab810 zapsáno jenom 810..a už mi chyběl pult a všechno..

poisone hej mám tam všetko je to cab od zbynka to by mi bolo hned jasne ze je zrada v tom ze tam nemam ziadne subory...slanoure toto si idem teda pozrieť či je tam to smerovanie spravne nastavene...vdaka za radu

zaujímavé je že pôvodne 809/810 čo sú v balíku BP tak tam cab ide ale 809/810 od pikka cab nejde a aj smerovanie v cvf subore je spravne

Chyba musí být někde mezi klávesnicí a židlí, já mám kabiny u všech vozů v pohodě.
Dan

Já si myslím, že mu to ani fungovat nemůže. Když si stáhne ten model od Pikku, v ENG je cab směrován na kabinu u modelu a tam je cvf směrován na nějakou kabinu 810332. Tyhle textury s tímto názvem ale v trainsetu u cab810 nenajde. Musel by si je nejprve někde stáhnout. Kde? To zatím netuším. Takže mu nezbyde, než si v ENGu přepsat směrování. F.

Já si myslím, že mu to ani fungovat nemůže. Když si stáhne ten model od Pikku, v ENG je cab směrován na kabinu u modelu a tam je cvf směrován na nějakou kabinu 810332. Tyhle textury s tímto názvem ale v trainsetu u cab810 nenajde...
Tak jsme doma, to jsem si už jaksi nezapamatoval, tuším, že je to směrované na Kadrovu kabinu, takže pro začátečníky a kdo neví so a jak, stačí otevřit eng soubor a zadat tuto cestu:

CabView ( "../../common.cab/cab810/810.cvf" )

Chystám docela rozsáhlý balíček aktivit s těmito vozy, tak by byla škoda, kdyby někomu nejely.:)

Back
Nahoře