Tož ta slezina někde na Jižní Moravě:

Miky945

Hradlař
Zdravíme všecky nastavajcí zůčastněné. Plnotučně vás očekáváme s otevřenou náručí a natočeným škopkem!!!

810ea3de2fb63d6cc4b4e5d0f8746299.jpg

274e5794a4afcbb278759e75ef2891a4.jpg

d63f15a8024cf53ada178bc447b50118.jpg

Mirek

Naposled editoval moderátor:
Miky945 napsal:
Zdravíme všecky nastavajcí zůčastněné. Plnotučně vás očekáváme s otevřenou náručí a natočeným škopkem!!! ...

Tož abychom se tam nejak zmestili ... dúfam, že niečo necháte aj nám, prišelcom z daleké ciziny :D

Deterio právě dojel z oslav 170 let plzeňského Prazdroje, a po dospaní zbytku noci se dostaví.

Edie:
Myslíš slivovice, hruškovice, uzený :D
Já tam vidím u notebooku mmouku a s pivem regedita

Hlásenie z činnosti: Deterio alias Pepin Postřižinský v súčinnosti s Nebulusom vyvinul nákladnú rýchlooď, čím získajú aktivity v blízkosti vodných tokov na atraktivite :D

Posádka červeného gumokola zn. Kia Ceed hlási úspešný príchod do Bratislavy, hlavního města daleké ciziny :D

Mikimu 945 patrí velíké díky za príjemne ale aj užitočne strávený víkend

Naposled editoval moderátor:
Ta výhybka z dolního Polubného určitě není,protože celý ozubnicový úsek je na pražcích od Kruppa (ocel) včetně výhybek. Bude animovaná?

Přátelé, Kamarádi
Děkuji všem zúčastněným za krásný víkend plný pojmů a dojmů.
Václave Deterio to dělal podle: této foto ( omlouvám se za případné rušení práv ) a už od počátku mu bylo řečeno, že to dělá na prd :D. A v současném stavu bych ji do tratě nedával :D
Sranda hodí se vše.
Plány splněny na 85,498 %. Virtualizace, opravy databází, výhybky + angličák. Bečka padla takřka za vlast a nejsilnější kusy ve 4 ráno taky. Proto ještě jednou díky všem a zítra hurá do práce :D.
P.S. Dořešil Deterio ten námořní Gripen ???

Nákladná rýchloloď zostala nedoriešená, ale nie je to nejaký podstatný problém.
Díky za pekné stretnutie :-) a Taxovi za odvoz.

lukas matura napsal:
Jo, vidim to tak jako poison, ale kdopak je ten na 3. obrázku?
To je můj kamarád z UH,který mě vlastně pomáhal s chalupou celou dobu.
S MSTS nemá nic společného,ale zajímá se o programy a PS všeobecně a bylo to pro něj také přínosem.
Škoda,že se na Olešnou nevleze víc lidí,určitě bych jich tam chtěl vidět víc,jenže kapacita je omezená.
Mirek

Back
Nahoře