Lokomotiva 709 001-2

plukas

Pokladník
Ahoj nafotil jsem 69 fotek této lokomotivy.
Momentálně jsou pouze 2 a to v DVK Ústí nad Labem

Chtěl jsem se zeptat modelářů, jestli by chtěli či jestli by mohli tuto lokomotivu vytvořit.

69 fotek o celkové velikosti téměř 60 MB jsou na adrese:

plukas.ic.cz/cd_709

Jedná se o dieslovou lomotivu převážně na posun, či na malé nákladní vozy. Myslím si, že i na osobní dopravu by se hodily.

Díky za Váš čas a případnou chut:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://plukas.ic.cz/cd_709/cd_709_maly.JPG

plukas napsal:
Ahoj nafotil jsem 69 fotek této lokomotivy.
Momentálně jsou pouze 2 a to v DVK Ústí nad Labem

Chtěl jsem se zeptat modelářů, jestli by chtěli či jestli by mohli tuto lokomotivu vytvořit.

69 fotek o celkové velikosti téměř 60 MB jsou na adrese:

plukas.ic.cz/cd_709

Jedná se o dieslovou lomotivu převážně na posun, či na malé nákladní vozy. Myslím si, že i na osobní dopravu by se hodily.

Díky za Váš čas a případnou chut
Tak ten archiv má jen 19MB, a nejde rozbalit teda alespoň mě. Hlísí neočekávaný konec souboru.

Zkus to za hodinu ... ještě se to tam cpe.. nečekal jsem, že někdo hnedka tedka začne sosat.. jinak ty by jsi to postavil?

plukas napsal:
Zkus to za hodinu ... ještě se to tam cpe.. nečekal jsem, že někdo hnedka tedka začne sosat.. jinak ty by jsi to postavil?
Tak nepoužívej nelogický postup, co děláš. Musíš předpokládat, že jakmile vyhodíš oznam, tak tam hned někdo půjde.
Napřed si to uploudnu, pak vyzkouším, jestli funguje download a teprve potom oznámím sosání.

bob57_cz napsal:
plukas napsal:
Tak nepoužívej nelogický postup, co děláš. Musíš předpokládat, že jakmile vyhodíš oznam, tak tam hned někdo půjde.
Napřed si to uploudnu, pak vyzkouším, jestli funguje download a teprve potom oznámím sosání.

Napsal jsem to sem, když tam bylo 97%, že to spadlo, nebyl úmysl
a tak jsem začal znova, mezitím už Edie napsal

Takže na adrese teda:

http://plukas.ic.cz/cd_709 jsou soubory cd_709_1.zip a cd_709_2.zip

Je to 69 fotek, cca 60 MB. Písněte mi sem, jestli se to dá použít, či jestli by bylo potřeba to nafotit nějak jinak.

Díky za Váš čas

Naposled editoval moderátor:
plukas napsal:
bob57_cz napsal:
plukas napsal:

Napsal jsem to sem, když tam bylo 97%, že to spadlo, nebyl úmysl
a tak jsem začal znova, mezitím už Edie napsal
Takže za to vlastně "můžu já" :lol: :lol: :lol: .

Jak tak koukám na výkres a na fotku tak nabývám přesvětčení že je mezi nimy jistý rozdíl.

Zajímalo by mě kolik ta popelnice má Vmax, to jsem se nikde nedočetl.

Lokomotiva je kapotového provedení s nesymetricky umístěnou věžovou kabinou strojvedoucího a s elektrickým AC/DC přenosem výkonu. Pohonnou jednotku tvoří spalovací motor Caterpillar, nastavený na výkon 403 kW, spojený s trakčním alternátorem SKD TA611W04, jehož usměrněný proud napájí dva paralelně zapojené trakční motory SKD TE 015 C uložené pomocí kluzných tlapových ložisek.
Nová lokomotiva a se starou koncepcí, dnes je trend přenos AC/AC

Josef Vogeltanz napsal:
Kodl napsal:
Jak tak koukám na výkres a na fotku tak nabývám přesvětčení že je mezi nimy jistý rozdíl.

a to kde? Tedy kromě toho, že fotka a bokorys na výkresu jsou navzájem obráceně.

A ještě na zpestření: U nás jezdí podobná, o něco menší řady 703:

Výrobce JLS
Výrobce ne, toto je reko z nějakého prasátka řad 700 - 702

Myslím si, že tenhle model je pro MSTS s engem odpovídající výkonu mašině v reálu zbytečný. tato mašina prý ani neutáhne 3 ložené vagony, pro soupravu o 8 lož. vagonů musela jet 3x, tak si myslím, že by to bylo naprosto zbytečné a k ničemu, kdyby měla realistický eng.

Edie napsal:
Myslím si, že tenhle model je pro MSTS s engem odpovídající výkonu mašině v reálu zbytečný. tato mašina prý ani neutáhne 3 ložené vagony, pro soupravu o 8 lož. vagonů musela jet 3x, tak si myslím, že by to bylo naprosto zbytečné a k ničemu, kdyby měla realistický eng.
Proto mají 2členné řízení

Vrbam napsal:
Edie napsal:
Aha, a mohl bys mi to jako laikovy prosím vysvětlit?

Edie napsal:
Vrbam napsal:
Edie napsal:
Aha, a mohl bys mi to jako laikovy prosím vysvětlit?
Fíra je na jedné loko a ty jsou spojené do dvojice - loko (s fírou) + loko (bez fíry). A řízení se z té na které je fíra, přenáší do té co není.

Atlaslokomotiv.cz
Mnohočlenné řízení
Možnost spojení a současného řízení více lokomotiv najednou z jednoho stanoviště.

Díky za vysvětlení...ale i tak, táta říkal, že stojej za ho*.. a že je to s nima děsný. Že prej na západě níčili i koleje a že se je snažej používat co nejméně.

Edie napsal:
Díky za vysvětlení...ale i tak, táta říkal, že stojej za ho*.. a že je to s nima děsný. Že prej na západě níčili i koleje a že se je snažej používat co nejméně.
Neplete si to s reko rosničkama?

Back
Nahoře