Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale oni 714 jsou zmetci - spal.motory se neuchlaději a některý loko už od reko měly klidně 3x vyměněný motory a pak jsou slabé, dělané na posun a do traťové služby nic mocČouda napsal:Podle mě výpravčí ať už slyšel cokoli nemá ani páru o tom, jaký to je jezdit a nabo jak je která mašina dobrá. Já si myslím, že to zase tak špatná mašina nebude. Vemte si 714tky. Lidi na to nadávaj, ale já na ně nedám dopustit, ta mašina má něco do sebe.
Na nějakém nákladu Rakovník - Beroun jezdily rakovnický 708 místo 742 v sestavě 2x708 + cca 20x Gags-ůKodl napsal:Já teda nevým přesně jakej je mezi 709 a 708 rozdíl ve výkon ale jednou jsem viděl samotnoů 708 táhnout asi 20 vozů z Beroůnskýho ranžíru a jel tak okolo 40km/h a pěkně mi spadla čelist kdýž kolem mě projel konec vlaku na kterém jsem očekavál kocoůra a ono tam nic nebylo.
To je docela možný ale v tomhle případě ta 708 byla jenom jedna.Vrbam napsal:Na nějakém nákladu Rakovník - Beroun jezdily rakovnický 708 místo 742 v sestavě 2x708 + cca 20x Gags-ůKodl napsal:Já teda nevým přesně jakej je mezi 709 a 708 rozdíl ve výkon ale jednou jsem viděl samotnoů 708 táhnout asi 20 vozů z Beroůnskýho ranžíru a jel tak okolo 40km/h a pěkně mi spadla čelist kdýž kolem mě projel konec vlaku na kterém jsem očekavál kocoůra a ono tam nic nebylo.
Já vím, často tam jezdí na posunu a taky vozila (rok 2006) z Rakovníka nějaký manipulák. Na posunu ti jedna stačí, na trati potřebuješ větší výkon a tažnou sílu.Kodl napsal:To je docela možný ale v tomhle případě ta 708 byla jenom jedna.Vrbam napsal:Na nějakém nákladu Rakovník - Beroun jezdily rakovnický 708 místo 742 v sestavě 2x708 + cca 20x Gags-ůKodl napsal:Já teda nevým přesně jakej je mezi 709 a 708 rozdíl ve výkon ale jednou jsem viděl samotnoů 708 táhnout asi 20 vozů z Beroůnskýho ranžíru a jel tak okolo 40km/h a pěkně mi spadla čelist kdýž kolem mě projel konec vlaku na kterém jsem očekavál kocoůra a ono tam nic nebylo.
Taky jsem viděl T212 táhnout 20xWap mezi Polankou/O a vlečkou. Je to tam mírné klesání, v Berouně to z ranžíru padá víc.Kodl napsal:Já teda nevým přesně jakej je mezi 709 a 708 rozdíl ve výkon ale jednou jsem viděl samotnoů 708 táhnout asi 20 vozů z Beroůnskýho ranžíru a jel tak okolo 40km/h a pěkně mi spadla čelist kdýž kolem mě projel konec vlaku na kterém jsem očekavál kocoůra a ono tam nic nebylo.
Lokomotiva je též vybavena vícenásobným řízením, dálkovým ovládáním a ...
Text: Pavel Bittner