Setkání Bohumín 13.10.-14.10.2012

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Zdravím
a děkuji všem, kdo se tento víkend ukázali v Bohumíně ... .;)

2537b72617605f440267f1da5f388251.jpg
Stojící Jacek, Venca Poison a Michal, sedící Pepa Harkabus a Ondra Janiš.

4a50a5a5135c88d0550b5f28d7d90c28.jpg
Stojící Tax, JiříkTK a JurajP, sedící KuroSV, Pikku a E499_2002.

cc3bf233b7f0dc081afb2a073a9fcdac.jpg
Stojící E499_2002, Jirka Tovačovský, Jacek a Michal, sedící Pepa Harkabus a Ondra Janiš

dea89fb850aa073a49217dfd2e52078c.jpg

fd8bfae8a4fc5f3b889b80c8f6598420.jpg
Deterio tomu pořádně přitnul ... .Stojící Tax, dvacka a Poison.

1906c558b14ec6007aeeac0a027c1cbc.jpg
"Starý" mladý mazák Poison.

8d3b852427d2be98d18db51ec5fc81b1.jpg

bd21f142d7216a57e9d603fd9cd1be5f.jpg
Jen to tam házej Taxi ... .;)

Mějte se fajn a ještě jednou všem děkuji za pohodový víkend. Za dva roky naviděnou.:oops:

David

PS.
Až uspím prcka, zkusím ještě něco přidat.:)

Naposled editoval moderátor:
Dobrý večer,
já taky děkuji za tak krásně vydařenou akci. :)
Moc jsem si to tam užil, byla zde dobrá parta.
Někoho už jsem znal, s někým se seznámil a poznal nové kamarády.
Dnešní poježdění na Bertím pultu bylo fantastický. Nic lepšího jsem si nemohl přát :)
Děkuji Davidu Hájkovi za organizaci celé sleziny a hlavně dneška, kdy vstával o půl páté ráno, aby nám v DDM nachystal tento pult a my si mohli na něm zajezdit :) :)

Ještě jednou děkuji moc a těším se, že se za dva roky v Bohumíně zase uvidíme. :)

Lukáš

Tax práve čerstvo dorazil domov :D ...

S potešením môžem skonštatovať, že tohtoročné stretnutie v Bohumíne bolo nadmieru vydarené. Jednak vďaka parte, ktorá sa tam zišla, jednak vďaka Davidovi, ktorý sa podujal stretnutie zorganizovať a jednak kvôli zázraku, ktorý David vyskladal a dopravil do DDM aby sme si mohli vychutnať jazdu s virtuálnou bertou na trati CR_310, ktorá je veľmi pekne vypracovaná. Môžem kľudne povedať - aj keď to bude pre niekoho znieť ako rýpanie - že táto trať čo do spracovania je číslo 1 medzi reálnymi traťami v československu. Kto neprišiel v nedeľu naozaj môže ľutovať.

Davide díky

Tos deme neviděl Deteria, to je rušňovodič :D
Poison ještě brousí koleje a má takový tušení, že dojde i při neděli na mimořádnost na trati.

Tax napsal:
.... - aj keď to bude pre niekoho znieť ako rýpanie - že táto trať čo do spracovania je číslo 1 medzi reálnymi traťami v československu. ...
Jestli to nebude i tím, že je to první reálná trať, kterou jsi si vyzkoušel :D
Není to rýpání. Pepa se opravdu snaží a uznání si opravdu zaslouží. Ostatně každý dlouholetý stavitel si nějaký metál zaslouží a Pepovi to přeji.
Ale i Bertí pultík tomu určitě dodal na autentičnosti.

Zbyněk Šemora napsal:
... Jestli to nebude i tím, že je to první reálná trať, kterou jsi si vyzkoušel :D
Není to rýpání. Pepa se opravdu snaží a uznání si opravdu zaslouží. Ostatně každý dlouholetý stavitel si nějaký metál zaslouží a Pepovi to přeji.
Ale i Bertí pultík tomu určitě dodal na autentičnosti.
No v podstate máš pravdu. Previezol som sa aj po BP, aj po 321. Trať sama o sebe, keď nemá okolo seba krajinu nie je až taká reálna. Pepa a spol. toto nezanedbali. Pult tomu naozaj pridal na autentičnosti. Ešte sa tak troška vysporiadať s monitorom a bude to úplne cool.

Chlopy, aj ja sa chcem Vam vsetkym podakovat za super stretko, len ma mrzi, ze som nemohol ostat do nedele ... Dakujem vsetkym, co to zorganizovali a dali dokopy ... tesim sa nadalsie stretnutie s Vami ... :)

Děkuji Davidovi za uspořádání pěkné akce při posezení s přáteli,
i za fotodokumentaci .
A k tratím asi toto,každá vytvořená trať je krásná a jen záleží z jakého úhlu pohledu se na to každý dívá.:D

Davide, ode mne taky díky za skvělý víkend - přeci jen to byl můj první Bohumín a doufám, že ne poslední.

Zážitků bylo za celý víkend dost a cesta zpět byla rovněž velmi zajímavá - poté, co IC 1010 zastavil na zhlaví v Zábřehu na Moravě na strženou záchranu (stevardky ihned pohotově opravily hlášení, že jsme nezastavili ve stanici Zábřeh na Moravě, ale skoro ve stanicí .....) , a mladej fíra zácvikant byl z toho tak vyosený, že ze Zábřeha pak odjel bez vypravení ....

Martens napsal:
... , a mladej fíra zácvikant byl z toho tak vyosený, že ze Zábřeha pak odjel bez vypravení ....

Tak v Zábřehu také ???
Jednomu zácvikantovi se to dnes v DDM podařilo dokonce dvakrát /odjezd během nástupu cestujících/.:D
Holt,ty simulátory v depech chybí no.:rolleyes:

David

V Bohumíně se jako každý rok zadařilo, asi jako poslední jsem už taky dorazil domů a v útrobách mobilu jsem našel dvě fotky se kterými se musím podělit. Díky za pěknej víkend v kvalitní sestavě. ;-)

Tak si mě tedy ty strejdo jeden vyfoť :)
5608c12d4769f1bedba7751e08ff5366.jpg

Ráno jsem zjistil co dělá Deterio v noci :D
cbd35d5d682594d443275f9292f9cffa.jpg

Jooo, to je pravda, Deterio v noci opravdu nespal a poctivě lovil nové zvuky na interiér tajně připravované nové verze lůžkového vozu :D .... a nebo nové zvuky ze strojovny na nákladní rychloloď z Olešné .... ????

V každém případě patří Deteriovi poděkování za parádní model jistého návěstidla pro žst.Hanušovice a úpravy modelu mostu pro Polaneckou či spíše Svinovskou spojku.
310-tce jeho modelové kousky jen prospějí.:oops:

David

Keby niekoho ( napr. Čoudu ... ) zaujímalo kto sa akcie zúčastnil, tak pridávam "prezenčnú listinu":

Domácí: David Hájek, Jirka Tovačovský

Přespolní: Jirka TK, Pepa Harkabus, Pikku, Martens, Venca Poison, Jacek, Michal T., Dan J., Ondra J., Deterio P.P., E499_2002, Dvacka

Z daleké ciziny: KuroSV, Juraj P., Tax

Čoudo, ta dáma s dlhými vlasmi sediaca vpravo na 3. fotke odhora je Dan J. - to pre prípad, že by si sa pýtal :D Inak chýbal si do party. Kvetináče v nocľahárni boli nachystané v dostatočnom množstve

Pánové zdravím.
Davide díky moc za opět výborně zorganizovanou akci. Jen mne mrzí, že nebyl čas na druhý den vychutnat si jízdu na Bertím pultu. Jak jsem viděl to videjko, tak to musel být opravdový požitek. Jen mne tak napadá, jak velký bych musel mít kvartýr, kdybych chtěl mít takovýto pultík doma pro všechny mašinky v MSTS. ;)

Pěkný den,
děkuji Davidovi za usporádání této povedené akce. Jsem rád, že jsem se mohl konečně setkat s některými členy Fóra osobně. Nejvíce na celé akci mne asi pobavil název jakési pouštní tratě, kterou Pikku na místě jezdil. Přiznám se, že jsem si až do poslední chvíle myslel, že si z nás Pikku dělá srandu s názvem trati (jak že se jmenovala?). Dále pak pobavily typické Pikkovy figurky strojvedoucího a pomocníka pro jeho nově vytvořený model pro trať. Chlapci se totiž odlišovali značně snědou pletí a bílým krkem. Asi to s tím opalováním krapet přehnali... :D Na hlaváku stály úplně nové Innofreight kontejnery. Bohužel nestačil jsem je nafotit. Navíc se z nich odráželo slunce a nepovedlo se nafotit čela.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/92SFCAN158_tn.jpg[/URL]

A ještě R 735 s vysmátým panem strejvedoucím, který přivezl Deteria a Jirku.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/48DSC_0660_tn.jpg[/URL]

PS. Coby Ostravák jsem také víceméně domácí. :D

Back
Nahoře