Setkání Bohumín 13.10.-14.10.2012

Škoda, že nemohl dorazit Blažovák, Pawlik a... Pomocník pomocníka, pan Kouřil osobně. :D A máš pro ně vagon, Míro? :)

Jo jo, ale na Resy bych asi viděl jen verzi se střechou. Páč otevřené kontejnery prázdné/ložené štěpkou jsem ještě neviděl. Pokud Čouda vytvoří lepší mapování nákladu, spíchnu i skin s řepou pro řepné kampaně. :)

Tohle jsou zatím kontiše, na které mám ořezané textury. Takže je hned můžeme vůči sobě kombinovat. V záloze mám 4 další. Ovšem tam je problém s malým rybím okem a tím popruhem. Takže verze s popruhem bude jen pro střechu. Jestli se mi podaří utrefit a nějak kopírovat popruh, bude i na textuře střechy. Budu ale potřebovat pomoc zkušeného skinaře s vyretušováním popruhu pro otevřené verze a něco by se také mělo udělat s rybím okem. Navíc se mi pořád nedaří správně vyrovnat texturu do roviny. Sem tam nějaký naskinuju, ale máš to Míro až moc přesně namapované. :D Kdybys mi vytvořil nějaké vodící linky na textuře, bylo by to úplně super. Každý kontejner musím skinovat zvlášť, protože textura o chlup pak nesedí. Chybí kousek oka u podlahy nebo kousek výstrařných pruhů na střeše. Začínáme ale zde dělat OT!

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/92SFCAN160_tn.jpg[/URL]

Namapovaný to je dobře. Jen se musíš naučit s fotošopem a porovnat si fotky atp. Bez tuteho nemá cenu ani něco dělat. Navíc by se hodili spíš špinavý kontejnery. Tuta čistota v provozu vydrží chvilinku...

Jináč nekopíruj ten popruh na střechu. Tam nemá co dělat.

Dobrý večer páni. Tiež by som sa chcel pridať do zoznamu ďakujúcich. Pre mňa to bola prvá akcia, kde som sa osobne stretol so všetkými po prvý krát. Bolo to fajn, budem sa veľmi tešiť na ďalšie pokračovanie. Najväčšia vďaka patrí samozrejme Davidovi Hájkovi za organizáciu, Davide, veľmi ma tešilo;)

E499_2002 napsal:
Pěkný den,
děkuji Davidovi za usporádání této povedené akce. Jsem rád, že jsem se mohl konečně setkat s některými členy Fóra osobně. Nejvíce na celé akci mne asi pobavil název jakési pouštní tratě, kterou Pikku na místě jezdil. Přiznám se, že jsem si až do poslední chvíle myslel, že si z nás Pikku dělá srandu s názvem trati (jak že se jmenovala?). ...

Pokial si dobre pamatam, tak to bolo Dzibuty ... :)

Koukám, že jste se měli báječně.
Snad mi do toho příště nemoc nevleze, už jsem byl skoro fit, ale nechtěl jsem to riskovat.:(
Nicméně, v pátek jsem byl nedělí počínaje pracovně narychlo odvelen do Montreux a teď se vrátil, 1800 km v gumokolu a tak rychlé to bylo, že jsem nestačil potkat ani jednu fialovou krávu (volů jsem viděl dost).
Takže být zdráv, stejně bych se zúčastnit nemohl.
Tak snad za rok.

Ano, je to část trati v Džibutsku (koho zajímá tato malinká, ale poměrně strategicky umístěná země blíže tak se koukněte na Wikipedii) Ke stažení je i s trainsetem na www.funtrain.net . Je to celé francouzsky, takže pokud máte zájem hledejte Simulateur de train , Lignes à télécharger a na první stránce je trať
Djibouti - Addis Abeba . Celé to je v poušti, rozchod je kapský a je to poměrně solidně udělané. Ovšem na slezině jsem ukazoval trainset upravený, který má na svědomí Neznamsebe (lokomotivy Alsthom) a moje maličkost (osobní vozy) .

Jinak v Riu se mi líbilo jako pokaždé, setkání s přáteli a přáteli přátel je užitečné a příjemné vždy. děkuji Davidovi a mrzí mě jen, že díky jisté rodinné záležitosti jsem nemohl zasednout v neděli za pult s ostatními :(

Asi jako poslední z účastníků se také hlásím po návratu domů. Děkuji Davidovi a všem ostatním za příjemné setkání. Bylo to super.

Back
Nahoře