Usnadnění překladu modelů

Miran

Moderátor
Správce
61d26b044dbfea540d29b12e358629d4.jpg
Protože mne rozčilovala a zlobila nutnost neustálého přepisování bat souborů nutných pro překlad modelů,
napsal jsem komplexní aplikaci která tuto nudnou práci odstraňuje a proces překladu modelu do formátu MSTS
zrychluje a automatizuje. Kromě toho usnadňuje další dodatečné úpravy v modelu, včetně skinování.
Více podrobností naleznete na mém webu.

Naposled editoval moderátor:
Já jsem si pro svoje účely udělal tenhle prográmek
0a88fc6b3e22ee106f7fc8b7a1580777.jpg
Umí vytvořit BAT soubor pro převedení modelu z binárního na textový tvar (a opačně) a vytvořit SD soubor.
Musí se nakopírovat do složky s programem ffeditc_unicode.exe (tedy Train Simulator\Utils\Ffedit ).
Ke stažení zde.

Miran taký jednoduchý ukážkový manuál by sa ti k tomu nechcelo spraviť? Sú veci ktorím nerozumiem.

U všech ovládacích prvků je kontextová (bublinová) nápověda s popisem toho co příslušný prvek dělá. Pokud se ti nápověda nezobrazuje tak si ji zapni v horním menu "Nápověda -> Zobrazovat nápovědu". Kromě toho pokud nemáš zaškrtnutou volbu "Odemknout ovládací prvky" tak se ti postupně odemykají tlačítka podle postupu překladu. A k takhle jednoduchému prográmku psát manuál? Čemu tam nerozumíš?

Miran všetko čo je nové je pre mňa zo začiatku problém :) Ja sa ťažko učím nové veci :) ALe začnem ho používať a počas chodu ak narazím na niečo čomu nerozumiem sa ozvem :)

To dem: O.K.

mikulda napsal:
.......
Umí vytvořit BAT soubor pro převedení modelu z binárního na textový tvar (a opačně) a vytvořit SD soubor.
.........

Na vytvoření sd souboru mne již naváděl Deterio. Vidím že "konkurence" to má, tak to tam asi implementuji taky. :) Doufám že se mi podaří taky určit z modelu přímo ESD_Bounding_Box...

Takže poslední verze aplikace již umí vypočitat ESD_Bounding_Box, počítá spřáhla a zapisuje příslušný sd soubor.
f2d90089ee2a965adfb1375538a88666.jpg
Plná verze překladače je zdarma dostupná pouze na vyžádání pro zkušené modeláře a není volně šiřitelná.

Příští verze bude obsahovat upozornění na překročení kritického počtu polys na materiálový slot (kouli).

Back
Nahoře