Padání hry

were

Začátečník
Zdravím všechny a moc prosím o radu. Hraji na trati Bratislava - Praha aktivitu "zs 04 den blbec - bp86". Vezu EC z Oloumouce do Prahy odklonem přes Hradec Králové. Když přijedu do Hradce a zastavím ve stanici napíše mi to hlášku " nelze přidat vozidlo CD_ES_478-1-u (uid:200160) do světa" a po zmáčknutí OK hra spadne. Prosím poraďte. Díky

Skús pred daným usekom save/load niekedy to robí ked je plná pamäť. Alebo ti chýba dané vozidlo čož by nemalo kedže sa jedná o defaultnu aktivitu pre trať BP a Trainset BP.

Save/load v tomto prípade nepomôže, treba znova nainštalovať poriadne dané vozidlo.

Naposled editoval moderátor:
Díky za odpověď, ale bohužel se to objevuje i po uložení. Vozidlo mi nechybí, koukal jsem a je tam. Fakt nevím co s tím.

Zdravím, asi to bude hloupý dotaz, ale kde to vozidlo stáhnu abych si ho mohl nainstalovat znnovu?

Parametr -mem:512 je zapsán? Je správná verze msts BIN? Upravený souncfg.dat je použit?

Zdravím, díky Pavlíku za radu, ale vůbec nevím o čem je řeč. Jsem úplný začátečník. Vše jsem instaloval z orig. DVD od pana Šenory. Nic jsem nepřídával ani nic neubíral. Jestli budeš tak hodný a trochu víc polopaticky mi to rozepíšeš. Moc díky.

Polopaticky je to na videu na You Tube. Jinak se jmenuji trochu jinak :D Ale je víc lidí, kteří nejsou schopní přečíst a zapamatovat si mé jméno i příjmení. Tohle je asi 127 případ. :D A pak mám po někom chtít, aby chápali mé návody :D.

Paradoxně jsem si stahnul aktivitu R 559 od Midrafona, kde je Praha dost nahuštěná, s mem:512 mi to padalo každou chvíli, nestačilo se načíst nějaké vozidlo, tak jsem dal mem :256 a ejhle já projel Prahu bez jediného problému. Nevíte, v čem je souvislost?

Omlouvám se za špatně napsané Vaše jméno. Jednalo se pouze o překlep a moji lenost si po sobě přečíst text.

were napsal:
Díky za odpověď, ale bohužel se to objevuje i po uložení. Vozidlo mi nechybí, koukal jsem a je tam. Fakt nevím co s tím.

Problém je v tom, že dané vozidlo je nainštalované nekompletne - takže polopatosticky tzn. že k príslušnému súboru s príponou "eng" chýba ešte súbor s príponou "s" alebo "sd". Príp. je v engu chybný názov príslušného súboru s príponou "s".

DJBacky napsal:
mám problém z padaním msts. odstránil som úvodné video a odvtedy mi to padá

Jseš si jistej že to bylo jen video?Co ti padá a kam nebo spíš jak,musíš to trochu upřesnit,jestli při aktivitě nebo volný jízdě atd.....

No, ja som vymazal úvodné video ako sa to píše v desatore. Potom som nainštaloval bin 1.7. a nainštaloval som trať 310 a zlatohorku a vymazal deatfullné rušne a trate. Nakoľko mi nevyhadzovalo errory čo sa týka otvárania zlatohorky A 310-tky tak som si myslel že sú nainštalované správne. A v tom ma utvrdilo i hlavné menu keď ma to pustilo ďalej. Keď som klikol na trate a vlaky tak mi počítač zmrzol a msts mi padlo. Teraz mi to už padá už pri načítaní msts (mimochodom, global mám z trate321)

No upřímně, nejsem si jistý, zda Global 321 je vhodný pro 310 a Zlatohorku ... Global 321 je dost specifický ...

Trať 310 má svůj Global, tak proč ho tedy nepoužiješ? Já říkám ideální stav - 1 trať a 1 Global.

Back
Nahoře