Padání hry

A čo sa týka globalov tiež som dal najprv z trate 310 a tiež mi to padalo tak skúsim vrátiť do trainsetu default

Čo sa týka Globalu treba si na internete pozreť pod aký Global tie trate fungujú, pretože keď robíš všetko zbrklo tak to celé posereš a je to v p..i a to potom ti nepomože nič iné ako odinštalovať všetko a vymazať a nahrať toi na novo.

Zdravím vyskytol sa mi problém po opätovnom naištalovaní MSTS a trate BP 88, keď idem spustiť hru bez doplnkových aktivít mi hra bez hlášky padne a už fakt netuším kvôli čomu dodržal som všetky postupy a nastavenia pri inštalácii a vkladaní doplnkov na win7....dik za pomoc a radu

aktivity sú tam tie originál od p.Semoru a mne sa ani hra neotvorí zacne sa nacitavat a po nacitani kedy by malo vyskocit hlavne menu namiesto menu hra padne

Peter268 napsal:
aktivity sú tam tie originál od p.Semoru a mne sa ani hra neotvorí zacne sa nacitavat a po nacitani kedy by malo vyskocit hlavne menu namiesto menu hra padne

Zdravím!
Při kompletní přeinstalaci je důležité po odinstalaci vyčistit registry. Vždycky tam něco zůstane. Dalo by se to i manuálně, ale někdy se to těžko hledá, kde to je. Mě se stávalo, že po přeinstalaci nešla spustit ta původní hra, zvláště ve Vistě. A vždycky to vypadalo přesně takhle. Po vyčištění registrů a opětovném nainstalování bylo po problému. Vždy při kompletní intalaci je třeba po nainstalování původního MSTS spustit hru, jestli jede korektně a zároveň si nastavit prostředí. Pak po nainstalování BP už není třeba s prostředím hýbat a tak se nepoškodí (a není potřeba opětovná přeinstalace) BIN. Toliko mé zkušenosti. F.

V návodech píši, pokud se mění nastavení prostředí MSTS, vždy je nutné reinstalovat MSTS BIN. Pokud tak neučiníte, děje se to co popisuje Peter268 a také to uvidíte na mém instruktážním videu, kde jsem po změně nastavení BIN nereinstaloval a tak to dopadlo.

ono reinstalaciu BIN robim vzdy ako nahle nieco pridam, odoberem alebo zmenim v MSTS to som zistil ze to robilo problem a potom uz vdaka videu som bol o cosi zasa mudrejsi...no mne to spravi ako v tom videu v 00:19:17 kedy sa zacne nacitavat ale s tym rozdielom ze na miesto toho kedy by ma to malo hodit do hlavneho menu ma vyhodi bez hlasky do WIN

MSTS nikdy nepadá do hlavního menu ale když už tak rovnou do WIN. V každém případě tam musí být jedna aktivita nebo z defaultních tratí Tutorial Route.

ved to ze mi to padne bez hlasky do WIN a to som bol prekvapeny preco bez nejakej priciny to padne do WIN ale teraz to idem skusit este raz nainstalovat tak som zvedavy ako to dopadne snad sa to uz podari

Peter268 napsal:
ved to ze mi to padne bez hlasky do WIN a to som bol prekvapeny preco bez nejakej priciny to padne do WIN ale teraz to idem skusit este raz nainstalovat tak som zvedavy ako to dopadne snad sa to uz podari

Jak jsem to zde včera psal, tak jsem pozapomněl ještě na jednu věc. Už jsem to tady kdysi dávno vypisoval. Po kompletní odinstalaci MSTS zbyde v Microsoft Games složka Tranin Simulátor a v ní torza dat, keré se prostě neodinstalují. Tuto složku, než se začne s novou instalací, je potřeba najít a vyhodit do koše. Nová instalace si tuto složku založí znovu a hlavně čistou, do níž potom instaluje. Když to neuděláte, nová instalace je kontaminovaná těmi daty a může se tam něco křížit. Pak to dělá velkou neplechu. F.

aj to som vzdy spravil...ale uz po asi 4 ci 5 raze sa mi to konecne podarilo spustit a zatial to slape tak dufám že to už nebude robiť problémy a veľmi ďakujem za snahu pomôcť si moc cením este raz diky chlapy

zdravím opäť idem vás poprosiť o radu...prišiel som na dôvod prečo mi to predtým nechcelo vôbec načítať bolo to v train.exe" -mem:512 ; keď som tam dal tu dvojbodku hra sa vôbec nenačíta ale bez nej hej...ale momentálne sa mi nedarí načítať žiadna aktivita či tie základne alebo stiahnuté...BIN som samozrejme po každej úprave v MSTS odinštaloval a znova naištaloval a používam
BIN 1.8.052113 môže to byť aj tým??

Ta dvojtečka tam být musí, ale parametr nepíšeme ručně, ale přes schránku (zkopírovat z návodů) Tipuji, že jsi si změnil adresář, kam instaluješ MSTS do jednoslovného adresáře a pak ty uvozovky tam nepatří. Proto to asi háže chybu. Další zásada. Pokud nejsem pokročilý uživatel nevymýšlím si jiné adresáře než nabízí default. Pokud budeš používat vyšší pracovní verze BIN, nepůjdou dohrát mnohé aktivity, protože se často vynuluje rychlostní limit.

Tak skúšal som to robiť presne podľa toho návodu čo je u Midrafona na webe aj tak nič...tak skúsim to popísať ešte raz čo sa presne deje pri spustení MSTS:
zapnem MSTS, video som odstránil ako je písane tak sa začne načítavať MSTS sa tvári že by aj chcelo niečo robiť ale potom bez akejkoľvek hlášky padne do WIN. Tak som nanovo nainštaloval MSTS na iný disk a chyba stále ostáva. Pokiaľ som tam nedal trať BP alebo 321 tak základ išiel bez problémov ale ako náhle naištaľujem BP a 321 v tom momente to nejde a cestu pre inštaláciu trati dávam na ten disk kde mám MSTS. Jedine čo som zistil ale viem, že to tak nemôže byť je že pokial som nedal index mem:512 tak som sa dostal až do menu ale som zasa nespustil žiadnu aktivitu lenže keď viem že mem:512 tam musí byť tak potom neviem kde by mohla byť chyba

Peter - Trať BP a 321 máš spolu v jednom adresári? Ak áno, tak to je dôvod pádu MSTS. Obe trate totiž používajú iný druh koľajova, takže nemôžu byť spolu. Parameter mem:512 sa tuším dá použiť až po inštalácii MSTS Bin, ale týmto si nie som veľmi istý. V takýchto prípadoch je najistejšie a asi aj najrýchlejšie odinštalovať MSTS, prečistiť registre (napr. program CCleaner) a nainštalovať MSTS nanovo dľa návodu. Pokiaľ všetko urobíš správne, tak to jednoducho musí šľapať.

Skús nainštalovať najskôr MSTS a iba trať BP. Spusti a uvidíš čo to bude robiť. Ak to pôjde, potom môžeš pokračovať s inštaláciou trate 321

Back
Nahoře