train store

esodvojka

Začátečník
dobrý den poradily by ste mi s train storem vždy když chci udelat aktivitu a spustim edito tak mi nefungujou parovky a hodi to chibu a vipne se to

Má pravdu poison ... čeština za hodně velkou 5
A jinak:
Co má společného TrainStore s tvorbou aktivit?
Jak "nefungují párovky", co na nich má fungovat v editoru aktivit?
"Hodí chybu" To je hezké, ale jakou?
Prostě další doveda, který si myslí, že ostatní mají křišťálovou kouli ...

ne vždy když sem ještě neměl train store tak páry šly ale teď nejdou a ta chyba kterou to tam vždy hodí je že se viskytly chyby a že se to musí vipnout

Pokud se neumíš zeptat tak aby bylo dotazu rozumět, tak se raději neptej. A zopakuj si základní školu, zejména pravidla českého pravopisu!

tak se zeptám znovu vždy když dám v train storu udržbu tak se všechna vozidla přesunou do editoru ale tam když chci udělat aktivitu z párou tak naskouči chyba že se to musí vipnout nebo že můžu odeslat správu o chybách

No tak kromě Tvých přetrvávajících problémů s českým jazykem a toho, že se fakt neumíš pořádně zeptat, tak asi toto:
1) "údržbou" v TrainStore doufám myslíš volbu Nástroje -> Vše zpět do MSTS
2) správná instalace a správné (!!!!) používání TrainStore nemůže najednou způsobit pády Editoru

A teď pár nápadů, kde by mohl být zakopaný pes ...
a) pokud Ti opravdu před prvním použitím Trainstore vše fungovalo, popřemýšlej, zda jsi při jeho používání neudělal nějako chybu ... nemyslím jen přímo při jeho používání, ale i když ho nepoužíváš (přesun adresářů, mazání složek, ...)
b) nepřidával jsi si těsně předtím, než Ti to začalo padat, nějakou parní lokomotivu?
c) dělají to všechny páry nebo jen některá?
d) zkusil jsi si sestavit soupravu s párou náhradním způsobem (např. ConBuilder) a projet si volnou jízdu?
e) ukliď z Trainsetu všechny páry do zálohy a postupně je vracej a zkoušej editor ... tak by se dalo zjistit, zda je chyba jen v jedné.

Kdybys udělal bod e) a pokud by byly na vině parní loko, musely by pády přestat. Takže jsi tento bod nevyzkoušel nebo jsi ho realizoval nepořádně. Pokud si stojíš za tím, že jsi všechny páry odložil do zálohy, pak musí být problém jinde. A protože samozřejmě nikdo z nás nevidí do Tvého PC a nemáme ani křišťálovou kouli, je třeba aby ses pokusil sám problém diagnostikovat. Nečekej tedy radu typu "udělej to a to a bude to fungovat". Musíš prostě hledat.
Zkusil jsi bod d)? Taky to padá? Hlásí ConBuilder chybu, nebo to spadne, až když spustíš simulátor nebo až když zkusíš spustit volno jízdu.
Zkus reinstalovat MSTS Bin. Zkus AE
Nech si v trainsetu jedinou lokomotivu libovolné jiné trakce než parní, za kterou jsi ochoten dát ruku do ohně, že jsi ji včetně kabiny a zvuků nainstaloval správně. Samozřejmě tam musí zůstat složka Default včetně svého obsahu. Zkus AE a pokud nebude fungovat, doporučuji reinstal MSTS.

Měl jsem kdysi stejný problém.Tak jsem laboroval,začal jsem reinstalem MSTS a zjistil jsem že problémy začaly až když jsem nainstaloval BIN,bez něj páry šli (asi nějaké prehistorické vozidlo),pak jsem jednoduše aktualizoval trainset a bylo po problému a dodnes vše bez problémů.

Back
Nahoře