Metro Praha

Jan Paloch

Začátečník
Pokud by si někdo chtěl stáhnout demo verzi Pražského metra
trasu B ze ZLIČÍNA do NOVÝCH BUTOVIC se zmodernizovanou
soupravou 81-71 tak na téhle stránce http://WWW.METROWEB.CZ

Naposled editoval moderátor:
Chci se zeptat na jednu vec, za byvaleho rezimu byly zastavky metra jako Gottwaldova, Leninova a me by zajimalo, jak se ty zastavky jmenuji v soucanosti :?:

Tušim že jedna se jmenuje Nové Butovice (trasa B). Ale fakt si nejsem jistej. Když tak mě opravte.

Pod jakým globalem funguje trať pražského metra? Dík. S pozdravem latich
P.S. omlouvám se pokud se to tu řešilo, nemohu to najít.

Protože bydlím u Nových Butovic, musím ti sakra vynadat!
Nové Butovice se před listopadem jmenovaly Dukelská, ovšem původní navrhovaný název bylo Vítězného února. Dejvická vlastnila "nadřazený" název Leninova, a Vyšehrad (správně) Gottwaldova. Pak ses myslím ptal ještě na Pražského povstání, tj. Mládežnickou. Všechny informace by měly být v rubrice Historie na http://www.metroweb.cz

celá trasa není,maximum je na ten Smíchov.Na zbytku se tuším snad ještě pracuje,ale podle informací zde na fóru velmi pomalu z důvodu rozpadnutí se týmu (doufám,že si to pmatuji dobře,abych někoho nepoškodil)

Cau hele nevite na jakou verzi MSTS je tahle mapa a tohle metro ?, nebo bych se zeptal jinak, jakou verzi doporucujete ?

Když si přečteš něco o MSTS tak přijdeš na kupu zajímavých věcí. Třeba na to že mapy jsou v Trainzu ale tady ne, a že těch verzí MSTS není až tak moc, totiž jedna.

Ahoj.
Tak já si dovolím nesouhlasit, verzí MSTS musí být více a já mám zrovna asi nějakou jinou verzi, poněvač už víc jak 2 dny opravuji aktivitu R 1125 Gerlach a pokaždé mi to před Ústím n/O. spadne a tak soudím, že můj MSTS je někde z jiného světa, protože tam nejsou oproti staré verzi žádné změny. :D:D:D:D:D:D:D:D
S přáním hezkého dne Dan a omluva za OT.:confused:

Tvrdit,že je více verzí MSTS je nepochopením,jak se msts chová.Mám zkušenosti s instalací msts na hodně počítačích a nikdy se msts nechoval úplně stejně na všech počítačích.Co fungovalo na jednom,nefungovalo na 100% na dalších a tak stále dokola.Co počítač,to unikát a z toho hlediska se musí k msts přistupovat.Pak je tady ještě Bin,kolik verzí je mezi lidmi co pravidelně jezdí msts?A každá verze má trošku jiné chování.Proto se dává na vědomí,s jakou verzí Binu aktivita jede bez problémů.Na verzi Binu také záleží,jak se bude chovat určitý eng či wag,kdo pravidelně ladí,mi dá určitě za pravdu.

Ano Petře, ovšem je třeba si uvědomit že ani skutečnost, že se simulátor pod různýma verzema binu chová rozdílně, nemusí mít zásadní vliv na průběh aktivity.

Píšeš co počítač to unikát. Jistě, každá sestava je víceméně jiná. Ten to hraje na tom, ten na tom. Tady rozdíly jsou, ovšem měl jsem možnost instalovat MSTS na čtyřech PC a na všech čtyřech jsem "šel na jisto" a simulátor se choval stejně. Otázkou zůstává, zda by se takto choval i po nějakých náročných testech zaměřených na určitou věc. Pravděpodobně ano, ale má to zásadní vliv na hratelnost aktivit? Pokud nebudeme zacházet do extrémů, tak ne.

Řeknu to takhle: testovali jsme konsisty v sestavě pára,elektrika a motor.Mě to fungovalo bez problémů,jednotlivé mašiny šly rozpojit,zpřeházet pořadí mašin a zase s nimi odjet.Kolegovi to nešlo a přitom jsme měli stejný Bin.Navíc mu nešly přestupy mezi jednotlivými kabinami,občas mu to spadlo.Kde je tedy příčina?

Back
Nahoře