Nezobrazovanie časových správ

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Delay
  • Datum začátku Datum začátku

Delay

Signalista
Zdravím členov fóra, mám problém s tvorbou a to v tom že sa mi hlášky ktoré sú závisle na čase nechcú zobraziť. Konkrétne od času 8 po 11. Ostatné všetky hlášky idú ale tieto nie. Neviem si dať rady že prečo.
Vďaka za rady.

Prikladám screen.

Pokud dobře vidím,tak nemáš u té otevřené čas.hlášky správně aktivační úroveň.
Ta musí být od první hlášky vzestupně od 1 dále. Takže čas 8 musí mít akt.úroveň 9, čas 9 akt.úroveň 1,atd.
Snad je to zřejmé a srozumitelné.
Ahoj,Mirek

Psat to na mobilu,neni dobre. Takze opravuji,ze cas.hlaska 9 musi mit akt.uroven 10 atd.
Omlouvam se za mystifikaci.
M.

Ja myslim,ze pokud jde o pozicni hlasky,tak urcite akt.uroven dle potreby 1 nebo 0.
U cas.hlasek jsem zvykly delat je takto a Delay chtel radu. A pokud ma vsude akt.uroven 1,tak jak pises Ty,nevidim jediny duvod,proc by se mu nemely zobrazovat.
Nikdy jsem to takto nezkousel,mam to naucene jinak.

Midrafon napsal:
Ta musí být od první hlášky vzestupně od 1 dále. Takže čas 8 musí mít akt.úroveň 9, čas 9 akt.úroveň 1,atd.
Midrafon,já myslím.že aktivační úroveň slouží k něčemu jinému. Když dá nulu tak se neaktivuje vůbec a aktivuje ji jiná navolená událost. Spíš si myslím, že problém bude v něčím jinným. :)
Mirek

Miky945 napsal:
Midrafon napsal:
Midrafon,já myslím.že aktivační úroveň slouží k něčemu jinému. Když dá nulu tak se neaktivuje vůbec a aktivuje ji jiná navolená událost. Spíš si myslím, že problém bude v něčím jinným. :)
Mirek

Tak když je problém dle Tebe v něčem jiném, tak mu ho nezapomeň osvětlit.:D:D:D:D:D:D

Midrafon napsal:
Tak když je problém dle Tebe v něčem jiném, tak mu ho nezapomeň osvětlit.:D:D:D:D:D:D
Milerád mu problém vysvětlím,pokud budu mít dostatek informací,
ale pokud mu to do času 7 ukazuje a potom už ne,tak je problem asi někde tam?.
Já reagoval na Tvou odpověď,protože si myslím,že tomu tak není.
Důležité je to,aby Delay upřesnil chybu a nebo odpověděl zda se mu to podařilo Tvým způsobem odstranit,
Já bych na jeho místě prověřil,zda mám v tom čase vše v pořádku,popř.bych ho zkusil odstranit.
V každým případě se Ti omlouvám,pokud jsem se Tě dotkl. :D:D:D:D:D:D

Mě si se nedotkl. Jsem zvyklý takto a nikdy jsem neměl jakýkoliv problém s nějakou časovou hláškou.
Pokud chyba byla, tak z jiného důvodu a s tímto naprosto nesouvisející.

Ďakujem chlapci za reakcie, skúšal som na čas 8 až 11 aj zmeniť aktivačné úrovne a však bezpredmetne a bez úspechu. Ak chce niekto pozrieť nato čo je zle. Pošlem mu aktivitu vo formáte .apk pretože fakt netuším čím to bude :(

No takže nič nepomáha ja neviem či je MSTS obmedzený na 7 časových hlášok a dosť proste tá 8 už nejde...

Myslím že problém vyriešený. Bol medzi klávesnicou a židlí ... ách ta moja matika :D

Back
Nahoře