9. setkání příznivců MSTS, Praha

Pánové zdravím slezinu v Praz, teskním,ale co se dá dělat.
Marodnej Česnek z Olešné u Blanska. :)
Jo Taxi a wifina na hospůdce je! Utratil jsem tam včera všechny love co jsem měl .:mad:

Naposled editoval moderátor:
Omlouvám,že jsem nedorazil byl jsem přihlášen. Jenže komandýr rozhodl dnes ráno za mne a tak jsem do večera jezdil mezi Masaryčkou a Českým Brodem. Tak snad příště.

Ahoj panove, jsem rad, ze jsem byl na slezine, mohl jsem tak poznat nektere nove lidi, lidi se kterymi jsem v kontaktu, tak i ty, s nimiz jsem se videl. Pravda, nekteri od te doby jiz znacne prosediveli :D. Nektere diskuze byly plodne, a jsem rad, ze doslo i na prezentaci jednoho velice zajimaveho modelu, tak i RW. Tesim se na dalsi slezinu.

P.S.: ty jmenovky vam nedaruju... :D. A diky Martinovi za organizaci.

Pánové, někdo jste nechal v místě sleziny flešku modré barvy s kovovou krytkou. Pokud ji postrádáte napište mi prosím SZ nebo zítra přes den budu opět v Podbabě.

Pánové, jsem rád, že jsem vás po roce opět viděl. Je pravda, že jsem se potom věnoval jízdě dole na kolejišti, ale to už tak nějak patři. Taže vláčkům zdar a MSTS zvlášť. Zítra jsem pryč, takže nepřijdu.

Bylo mi s vámi moc pěkně.

Děkuji organizátorům za vydařenou akci,opět bylo zjištění že je stále se co učit a na takovémto setkání získat informace,co pro někoho může být samozřejmá věc a pro mě je novinka,jak efektivně tvořit pro MSTS.Chtěl bych i poděkovat Miranovi za jeho skvělý program MakeModel,který tvůrcům velice ulehčuje práci.Možná jsem byl jediný kdo fotil ale ne moc,tak pár kousků mužete zhlédnout zde:
http://pavelmates.rajce.idnes.cz/sraz2013_02_16-_09-Praha/

Děkuji všem za opět vydařenou akci :) :)
Moc jsem si to užil, poznal jsem zase nové lidi a docela mě překvapilo, jak je DDM přestavěné :) :D
Určitě se o největší zábavu večer postaral Deterio, který byl tak hlučný, že musel všechny lidi z okolí Klamovky vzbudit :)

Velice se mi tento rok slezina líbila a už se opět těším na další setkání :)

Lukáš

Taky jsem už dorazil domů,posledním účastníkem na cestě je TAX.kterej doví jestli vůbec nastoupil do Ec 175 Jan Jesenius.Já s VáclavS jsme ho tam neviděli na hlaváku :D.TAXI jedeš vůbec domů ?.Jinak díky za hezkou slezinu.Hlavně sobotní jízdu dle grafiku na vláčkách :).Tak snad zasejc někdy.Lukáš

Domů jsem dorazil tentokrát bez problémů. Jinak slezina byla dobrá, ale určitě to nejlepší na celé slezině bylo nocování na Klamovce, to jsem se už dlouho takhle nepobavil. Valašská medicína (i když v tomto případě z Hané) taky výborná.

Těším se na další setkání. Brzy vás informuji o jednom mnou organizovaném plánovaném setkání na Valašsku. ;-)

KimiR napsal:
Taky jsem už dorazil domů,posledním účastníkem na cestě je TAX.kterej doví jestli vůbec nastoupil do Ec 175 Jan Jesenius....
Tímto EC jsem právě dorazil já a Tax v přední části vlaku, kde jsou kupé nebyl a do zadní části, kde jsou ty svěrací velkoprostorové čtyrky, tam by se mezi madla sedící v žádném případě nevešel.
Já jsem se opět rád setkal se známými lidmi, rád jsem poznal i ty, které zatím znám jen z fóra, například Edie, zkrátka je dobré se na slezinách alespoň jednou za rok takto sejít. Myslím, že mezi všemi byla velmi přátelská atmosféra a dávno pryč jsou drobné přestřelky či nedorozumění tady na fóru. Asi by měla být slezina povinná pro každého, kdo se tady někdy s někým nepohodl.
Já mám trochu alergii na ten hustý vydýchaný vzduch v klubovně. Pokaždé tam na mě po obědě přijde nějaká menší únava, ale nakonec mne probudil Banán, který chtěl vyhazovat oknem svůj nový notebook, protože tam nemohl rozdejchat MSTS. Tak jsem mu tam vše nainstaloval po svém, jak prezentuji v návodě na You Tube a z administrátorského účtu a měl jsem radost, že vše konečně začalo fungovat a měl jsem radost, že i Banán měl radost. A to byla taková pěkná tečka za slezinou. Pak jsem vyrazil za bráchou a celý víkend pokládám za velmi vydařený. Jen bych se přimlouval pro příště. Dejte tam víc židlí, ať zase není jedna židle na střídačku pro dva. :D A něco udělejte s tím tradičně naprděným vzduchem v klubovně, ať se tam dá normálně dýchat :D

Taky přemýšlel, že si připlatí první třídu za neutracené krone, mohl být tam. No to se dozvíme.

Zbyňku, židle se tam daly všechny co byly a stejně zbytek zdravého jádra jako obvykle trávil čas dole u párků - tam to budou asi větrat ještě další týden.

A vzduch v zasedačce - pokud se nestalo nic od minula, tak by tam měly jít normálně otevřít okna, co jim mříže dovolí. Jak prosté milý Watsone :D

Rád bych taky všem poděkoval za hojnou účast, ikdyž jsem neměl možnost tam setrvat déle (chřipka skolila z pátka na sobotu i mne a byl jsem rád, že jsem dovez tak akorát proviant), takže jsem vás tam nechal "sobecky" na krku Vaškovi Mackovi od mašinek - Vašku díky za skvělou spolupráci a zajištění hlavního doprovodného programu.

Takže pokud bude ještě chut,tak příští rok nás čeká jubilejní 10.slezina.

Tax práve pred chvílou dorazil domov.
Jak nesprávne poznamenal Zbyněk, nastúpil som v Holešoviciach do druhého vozu za mašinou, do nemeckého velkopriestorového dobytčáku, pohodlne sa usadil, vytiahol po vzore Deteria noťas a pohrával som sa s novou verziou Miranovho programu. Žiaľ neúspešne, nejaká chybička sa vlúdila. Zbyňku, do sedadla som sa pohodlne zmestil a v Holešoviciach bolo na výber voľného miesta - o hlaváku sa to už povedať nedalo. Keďže tam sa zmenil smer jazdy vlaku, tak som bol v predposlednom voze, striebornom DB dobytčáku.

Ospravedlňujem sa všetkým, s ktorými som sa v sobotou nerozlúčil. Podľahol som démonu alkoholu, pretože po Poisonovom príchode sme sa vybrali na koštovku do susedného pohostinského zariadenia. Nefiltrovaný gambrinus chutil výborne, tak sme pri ňom nejaký čas zortvali
Večer na Klamovke nezačal zvášť priaznivo, pretože v našej obľúbenej výletnej reštaurácii bolo preplnené a nemali sme si tam kde sadnúť. Preto prišiel na rad plán B a zbytok večera sme strávili v neďalekej pizzerii. Deterio sa už tradične predviedol, na ubytovni plne zastúpil jedného neprítomného pracovníka ČD a páchal ostudu namiesto neho :D
Po návrate do STM a nedeľnom obede sme sa rozišli každý svojim smerom.

Martensovi, Vencovi M. a ďalším spoluorganizátorom patrí poďakovanie, takisto aj všetkým zúčastneným. Snáď sa o rok stretneme zas, poprípade na Rendezi, Vrútkach, Bohumíne či v Bratislave

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
...

A vzduch v zasedačce - pokud se nestalo nic od minula, tak by tam měly jít normálně otevřít okna, co jim mříže dovolí. Jak prosté milý Watsone :D
...
Však doplazení k oknu a jeho otevření mne zachránilo před otravou nějakým oxidem :D I organizátor Vašek tam s námi odmítal sedět, když chtěl dělat školení kolem mašinek. A hodnocení kvality ovzduší v klubovně, ostatně jsem jen citoval jeho slova. :D
Já po příchodu od vlaku jsem si přinesl poslední volnou židli u klavíru. Po návratu z oběda už byla obsazená, tak tam ještě zbyl ten kulatý otáčivý verpánek :D
Taxi, dráhy se asi pochlapily. Kdybys jel minulý grafikon, tak tam byl velkoprostorový Maďar a tam bys se těžko zašprajcoval. Já tam seděl jak v přitáhnutém svěráku. Na druhém konci byly maďarské kupé a ty byly po třech vedle sebe a tam se jelo dobře. Jen tam jela jedna slečna, která seděla u dveří a musela je mít stále otevřené, aby mohla dýchat, protože 6 lidí v zavřeném prostoru se jí zdálo už moc a mohlo by se jí prý udělat nevolno. Slezinovou klubovnu na Julisce na ni, pak by teprve poznala co je vydýchaný vzduch :D

poison napsal:
380 za hají na Klamovce? Koukám, že se v Praze s cenama nemažou. To i v Blavě jsou za éčka levnější a má to vcelku úroveň, dvoulůžko se soczař a ne the palande v pokoji pro 10 lidí. :(
Beru zpět, nevěděl jsem, že bydlení na Klamovce je po kvalitní rekonstrukci ;)

Back
Nahoře