9. setkání příznivců MSTS, Praha

Zbyňku, a ty se divíš, že se každý snaží vyhnout obloukem Slovenské strele? Ukaž mi alespoň jednu slezinu, kdy jsi dojel vlakem bez komplikací :D

Mno já si jízdu na minulou slezinu taky dobře pamatuji :D,vždyd na tu moji cestu vznikla i aktivita pro BP,jaká to bylá hezká cesta :D.

Nejkratší to máš Zbyňku Cčkem na Muzeum a Ačkem na Dejvickou. V sobotu vycházejí dobře přestupy C/A (je tam 5 minut, ani málo ani moc). Z Dejvické nejlépe jedním z autobusů 107/147, případně se to dá i snadno sejít.

Buď jak píše VáclavS nebo kombinace tramvají 26 a 8. Na "osmičku" do Podbaby se dá přímo nastoupit u nádraží v Libni.

Já pojedu jako obvykle Hutníkem. V Praze budu v 9:55. Jestli tedy někdo jede se mnou Hutníkem, nebo bude v Praze ve stejnou dobu, můžeme se sejít. Jinak na Muzeum se od hl.n. dá dojít taky v pohodě pěšky, takže to vidím, že pojedu bez přestupu A-čkem.
Na místo dorazím okolo 11:00. Ještě si trochu v Praze pofotím.

Jo, ta výluka začala už v neděli. Nás s osobákem zdrželi v Řečanech 25 minut...

Minulej rok jsem jel z hlaváku Metrem Céčko směr Letňany,na Florenci jedna stanice po hlaváku-Florenc a pak tramvají až dolů na Podbabu,mám dojem že to byla 8.

Z hlaváku na Podbabu mám za ty roky co jsem tam jezdil vyzkoušené všechny trasy. Nejlepší je ale to co napsal Michal. C na Muzeum a pak A na Dejvickou a busem 107/147. Pokud chytnete spoje tak za 20 min. jste jako na koni.

Ehm... Nevím že bych byl Michal ;)
VáclavS napsal:
Nejkratší to máš Zbyňku Cčkem na Muzeum a Ačkem na Dejvickou. V sobotu vycházejí dobře přestupy C/A (je tam 5 minut, ani málo ani moc). Z Dejvické nejlépe jedním z autobusů 107/147, případně se to dá i snadno sejít.

Pánové,jak já Vám závidím!
Letos nemůžu,jsem na neschopence a mladej nechce jet beze mě,tak až příště a nebo na podzim do Blavy.
Jo a Taxi u nás v Hořicích,asi 1,5 km navrch procházkou,otevřeli novou a zatím lacinou hospůdku,takže na jaře by se dala u mě na chalupě udělat slezina pro více lidí.Byli by jme v hospodě a na chalupě by jsme přespali,popř.kdo by chtěl,tak by jel večer domů.
Mirek

poison napsal:
Z Dejvický už dojdeme ne? Máme snad nohy! :D

"Letos" moje nohy odmietajú dlhší peší pesun, takže tá dvoja to istí. Tak či tak pôjdeme asi z Masaryčky vlakom, jak predvlani a predpredvlani.

Jak je to s mojou obľúbenou električkou č. 26?

Miky945 napsal:
... Letos nemůžu, jsem na neschopence a mladej nechce jet beze mě,tak až příště a nebo na podzim do Blavy.
Jo a Taxi u nás v Hořicích, asi 1,5 km navrch procházkou, otevřeli novou a zatím lacinou hospůdku ...

No ... Môže sa v hospůdce chatovať ? :P Okrem toho - najprv budeš musieť odstrániť sneh, tento rok ho je požehnane :P

Tento rok Blava bude v závislosti od toho, ako sa dohodneme s Davidom Hájkom - predbežne sme rozmýšlali nad tým, že sa budeme na jeseň striedať, jeden rok Bohumín, druhý rok BA. Ona bola tá jeseň dosť pretermínovaná. Ale to je ešte ďaleko ...

Mladého kopni do kolena, nech sa bez otecka nebojí, vieš že nehryzieme. Maximálne ho na Klamovke zrichtujeme do nemoty

Tax napsal:
Jak je to s mojou obľúbenou električkou č. 26?

Šestadvacítka jezdí stále na Divokou Šárku. Takže přestup na 8 buď hned za rohem na Náměstí Republiky nebo až na Vítězném náměstí.

Back
Nahoře