Vrbam
Pomocník strojvedoucího
Vždyť mi znáš - vápenec ve vozech, stěrače na BobináchTedy vůbec mi to Mirku neusnadňuješ.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vždyť mi znáš - vápenec ve vozech, stěrače na BobináchTedy vůbec mi to Mirku neusnadňuješ.![]()
Nainstaloval jsi to podle návodu k původnímu balíku Fallsů? Nový balík totiž obsahuje jen nové textury s modely, ale všechny .wag soubory. (Původní .wag a .sd byly pro MsTS, nově .sd soubory nejsou, .wag mají upravené rozměry a vlastnosti.) Asi jsem to zapomněl zdůraznit.Ahoj, na dvě chybky, názvu v 1. řádku wag. souboru zatím OK, ale jedna celá série nejede, chybí s. soubor: "31_54_CZ-CDC_6688_452-7", tím pádem nejde CZ-CDC vuz Falls 452, padne to s errorem.
Jasně, že jo. Ten vagón ČDC 452 je jen wag soubor a chybí tam s soubory na které odkazuje.Nainstaloval jsi to podle návodu k původnímu balíku Fallsů?
Aha, dík za upozornění, stáhni si ten původní pack znova. Tenhle vagon přibyl později, tak asi jsem ho už neupnul na web. Ještě jednou díky, už by to mělo být správně.Jasně, že jo. Ten vagón ČDC 452 je jen wag soubor a chybí tam s soubory na které odkazuje.
Ten původní balík ... cca 25 mb ...Teď jsem to stáhl a furt to tam není.![]()
Alternativní ORTS wagy vozů CZ Coal jsou součástí 157MB balíčku se skiny. Já jen pro pořádek .. Oh, what?... Ovšem jestli někdo chce do balíku Falls zakomponovat i tyto skiny s odlišně definovaným chováním, budiž.

Tam je nějaká bota, budeme se tomu věnovat a opravíme to. Dík za upozornění.Ahoj, zkoušel jsem poskládat v Con editoru TSRE5 soupravu z Fallsů a vůz Falls 450 s vápencem nemá "obrázek" (prázdný a s uhlím se zobrazují normálně). Více na screenu. ...