klávesnica

hrosik

Začátečník
Ahojte. Mám nainštalované MSTS aj s Train store na 2 notebookoch. Do tohto druhého som to inštaloval rovnako, ako do prvého. Problém je v tom, že v spustenej aktivite vôbec nefunguje ovládanie klávesnicou. Ani len Esc na ukončenie aktivity. Stretol sa tu už niekto s niečím podobným?

Jo, už se to tady několikrát řešilo, nemám čas na zlatý podnos tak zkus pohledat zde na foru. Myslím že stačilo vymazat nebo přejmenovat soubor startup.mpg v instalaci MSTS/GLOBAL.

Miran napsal:
Jo, už se to tady několikrát řešilo, nemám čas na zlatý podnos tak zkus pohledat zde na foru. Myslím že stačilo vymazat nebo přejmenovat soubor startup.mpg v instalaci MSTS/GLOBAL.

Dík, skúsim to. Len ja som sa asi 2 hodiny pokúšal tu na fóre niečo o tom nájsť, zadal som to aj do vyhľadávania, ale nič rozumné sa mi nájsť nepodarilo, preto som to sem napísal...

hrosik napsal:
Dík, skúsim to. Len ja som sa asi 2 hodiny pokúšal tu na fóre niečo o tom nájsť, zadal som to aj do vyhľadávania, ale nič rozumné sa mi nájsť nepodarilo, preto som to sem napísal...

Nemá cenu hľadať niečo cez vyhladávač tu na fóre. Daj si normálne google a tam napíš napr. klávesnice za to vždy napíš msts a musí ti to nájsť. Vyskúšaj si to.

Nesmíš nechat přehrát začáteční uvodní video.. buď ho odstraň v Globalu (startup) a nebo ho rychle odklikni. viz u Z.Šemory na webu

Back
Nahoře