Aktivity Prochy

Prochy_msts

Cestující
Vše ohledně mích aktivitPotřebuju někoho kdo by otestoval moji aktivitu Frýdlant-Frýdek.
Je to smyšlený náklaďák....Jevto trať 323

Naposled editoval moderátor:
Zkus nějakej osobák s kvatrem ze St. Města nahoru (např. 4313), když si s tim pohraješ bude to fakt bomba!

No já mám teďka msts po přeinstalaci, takže v neděli by se mohlo začít, ten nedělní nevypadá špatně, ale sjř 09/10 nemám, mám jenom aktuální a 11/12. Ale určitě jeden z návrhů udělám. ;)

Tak aktivita na 310 už je zaktualizovaná!!!
Stahujte zde.
Ale při tvoření osobáku 4313, je problém už v Uherském Hradišti... Přijedu do Uherského Hradiště ze Starého Města, na kolej nejblíž k výpravní budově. Proti mě má příjet náklad (ČDC 742+nějaké vozy), ten asi jede správně, ale já mám i přes obsazenou mezistaniční kolej na návěstidle POSUN náklad v opačném směru má na odjezdovým volno. Nevyřeší to třeba změna nástupiště osobáku?

Ta už finišuje na dlouho plánované aktivitě Os 3787 :)
http://midrafon-msts.webnode.cz/v-priprave/os-3787-pro-trat-321/

Aktivita Os 3787 na trať 321 je už na verzi 23!!! Stahovat můžete zde.
Jinak pilně se tvoří EC 105 Sobieski Bohumín - Břeclav (trať 321). No a v Přerově by mělo čekat na všechny veliké překvapení, ale teď se tvoří provoz kolem Ostravy, takže do Přerova je ještě daleko :roll:

Tak ať to tu nestojí....
Aktuálně se maká na Os 8661 (trať 321) a EC 105 "Sobieski" (trať 321), jinak sem zřídil na Facebooku stránku s mýma aktivitama, rozhodně jí budu častěji aktualizovat než tady na fóru...

Back
Nahoře