incializace terénu selhala

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Daniel
  • Datum začátku Datum začátku
D

Daniel

Host
Když si stáhnu nějákou traŤ ,tak v půlce načítání trati napíše chybu nějákého souboru a pak incializace terénu selhala a hra se vypne.

Opravdu nevím co s tím :(

Daniel napsal:
Když si stáhnu nějákou traŤ ,tak v půlce načítání trati napíše chybu nějákého souboru a pak incializace terénu selhala a hra se vypne.

Opravdu nevím co s tím :(
To oprava je jednoduchá - nějaký soubor nějak oprav a nějaká chyba se tím nějak odstraní ..... tak nějak by to mohlo být.

Je to srozumitelné?

V podstatě jsi nenapsal ale vůbec nic konkrétního, takže jediná odpověď může být ve stylu Tvého dotazu.

Tak jinak - tudy cesta nevede

1. máš kompletní instalaci msts ?
2. jaký používáš GLOBAL - orig, nebo Xtrack - příp.jakou verzi
3. kterou trať si stáhnul a nejde Ti

........chtělo by to více informací :mad:

Naposled editoval moderátor:
Daniel napsal:
Textury oblohy mám zapnuté,ale pořád to samé
Krucinál, ty jsi snad natvrdlý? Martens ti psal odpověď ve stylu tvého dotazu a ty jsi nic nepochopil?!
Pokud nenapíšeš jakou chybu ti to hlásí, při načítání jakého souboru se to stane a co potom následuje, (čili co možná nejpodrobněji popsat problém) tak tady žádnou pomoc nečekej!
MSTS je velmi složitý program a bez těchto údajů ti nejsme schopni pomoci.
A všechny ty "poraděnky" co tady "radí" bez těchto základních informací bych rád požádal, aby si své "rady" raději nechali pro sebe.

Hele mě to dělá , třeba když si nainstaluju nějakou novou trať .....většinou je to tím že se spolu neshodoujou kolejiva nebo Globaly.....takže vždy si radší GLOBAL zalohuj

Mě to dělalo, když sem měl stáhnuté detajly. Bily na nízské úrovni. Po jejich zvednutí trať naběhla. Ale nevim, zda si neudělal ty chybu někde.

Daniel napsal:
Myslým ,že jsem si stáhnul XTrack 3.18
a ještě v GLOBAL mám složku YTrack,co jsem stáhnul z http://www.the-train.de

Stále je to příliš málo informací, ale zatím to vypadá, že jsi spolu do jedné instalace namixoval tratě které se spolu nesnesou. Např BP s jakoukoliv tratí která používá Xtracks. Tady asi bude jediné řešení:
Současnou instalaci si přejmenuj na něco jiného. Potom nainstaluj originál MSTS a jeho update na v. 1.4. případně MSTS Bin. A potom opatrně a z rozvahou doinstalovávej znovu trati. Zásadně musí být spolu kompatibilní!
Pokud máš již v té původní instalaci nějaká vozidla a consisty, je možno je do nové trati pouze nakopírovat, aniž by to ublížilo funkci nové instalace. Znovu opakuji pouze vozidla a consisty, nikoliv paths, services atd...

KJ_Ross napsal:
Mě to dělalo, když sem měl stáhnuté detajly. Bily na nízské úrovni. Po jejich zvednutí trať naběhla. Ale nevim, zda si neudělal ty chybu někde.

Ten tvůj cestyn, to bít děsnej hrůza... :lol: :lol: :lol:

DEJV00 napsal:
Hele mě to dělá , třeba když si nainstaluju nějakou novou trať .....většinou je to tím že se spolu neshodoujou kolejiva nebo Globaly.....takže vždy si radší GLOBAL zalohuj
Tohle by mohlo být ono.....že spouštíš trať s Xtracks a máš tam nainstalován global z Ytracks...

Tak třeba ted to píše jiný problém
Trat Vysocina Light ,když ji spustým hlásý to chybu

nelze otevřít soubor s modelem
GLOBAL/SHAPES/A1t20mStrt.s

Daniel napsal:

A rejpeš se pořád v té zmršené instalaci nebo jsi dal na mne a začínáš od začátku? Máš tu trať nainstalovanou správně? Něco mí říká že u téhle trati byl *.bat soubor, který nakopíroval defaultní kolejivo do trati, aby se nemuselo distribuovat. Ale v tomto se mohu mýlit. Chyba je způsobena tím že chybí model nebo textura, případně obojí!

A abych nezapoměl: O tvý češtině platí totéž co jsem psal k KJ_Ross! Až se budeš ucházet o zaměstnání a takhle pěkně česky napíšeš strukturovaný životopis, tak buď ujištěn, že v konkursu budeš na prvním místě! Ale těch odmítnutých!

Miran napsal:
Daniel napsal:

A rejpeš se pořád v té zmršené instalaci nebo jsi dal na mne a začínáš od začátku? Máš tu trať nainstalovanou správně? Něco mí říká že u téhle trati byl *.bat soubor, který nakopíroval defaultní kolejivo do trati, aby se nemuselo distribuovat. Ale v tomto se mohu mýlit. Chyba je způsobena tím že chybí model nebo textura, případně obojí!

A abych nezapoměl: O tvý češtině platí totéž co jsem psal k KJ_Ross! Až se budeš ucházet o zaměstnání a takhle pěkně česky napíšeš strukturovaný životopis, tak buď ujištěn, že v konkursu budeš na prvním místě! Ale těch odmítnutých!

Mirku, default kolejivo se baťáky nekopírovalo - to zůstávalo v Globalu - kopírovaly se statické default objekty z default tratí.

Jo tak s tímhle jsem se už setkal. Nebude to tím, že tam nemáš platnou aktivitu?

Back
Nahoře