D
Daniel
Host
Když si stáhnu nějákou traŤ ,tak v půlce načítání trati napíše chybu nějákého souboru a pak incializace terénu selhala a hra se vypne.
Opravdu nevím co s tím
Opravdu nevím co s tím
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To oprava je jednoduchá - nějaký soubor nějak oprav a nějaká chyba se tím nějak odstraní ..... tak nějak by to mohlo být.Daniel napsal:Když si stáhnu nějákou traŤ ,tak v půlce načítání trati napíše chybu nějákého souboru a pak incializace terénu selhala a hra se vypne.
Opravdu nevím co s tím![]()
KJ_Ross napsal:Zapni si Texturu oblohy
Krucinál, ty jsi snad natvrdlý? Martens ti psal odpověď ve stylu tvého dotazu a ty jsi nic nepochopil?!Daniel napsal:Textury oblohy mám zapnuté,ale pořád to samé
Daniel napsal:Myslým ,že jsem si stáhnul XTrack 3.18
a ještě v GLOBAL mám složku YTrack,co jsem stáhnul z http://www.the-train.de
KJ_Ross napsal:Mě to dělalo, když sem měl stáhnuté detajly. Bily na nízské úrovni. Po jejich zvednutí trať naběhla. Ale nevim, zda si neudělal ty chybu někde.
Tohle by mohlo být ono.....že spouštíš trať s Xtracks a máš tam nainstalován global z Ytracks...DEJV00 napsal:Hele mě to dělá , třeba když si nainstaluju nějakou novou trať .....většinou je to tím že se spolu neshodoujou kolejiva nebo Globaly.....takže vždy si radší GLOBAL zalohuj
Daniel napsal:Tak třeba ted to píše jiný problém
Trat Vysocina Light ,když ji spustým hlásý to chybu
nelze otevřít soubor s modelem
GLOBAL/SHAPES/A1t20mStrt.s
Miran napsal:Daniel napsal:Tak třeba ted to píše jiný problém
Trat Vysocina Light ,když ji spustým hlásý to chybu
nelze otevřít soubor s modelem
GLOBAL/SHAPES/A1t20mStrt.s
A rejpeš se pořád v té zmršené instalaci nebo jsi dal na mne a začínáš od začátku? Máš tu trať nainstalovanou správně? Něco mí říká že u téhle trati byl *.bat soubor, který nakopíroval defaultní kolejivo do trati, aby se nemuselo distribuovat. Ale v tomto se mohu mýlit. Chyba je způsobena tím že chybí model nebo textura, případně obojí!
A abych nezapoměl: O tvý češtině platí totéž co jsem psal k KJ_Ross! Až se budeš ucházet o zaměstnání a takhle pěkně česky napíšeš strukturovaný životopis, tak buď ujištěn, že v konkursu budeš na prvním místě! Ale těch odmítnutých!