Nejde spustit aktivita

Pepa151

Začátečník
Zdravim, jsem tu nový, tak se omlouvám, jestli něčemu nebudete rozumět. Mám trať Od Zbyňka Šemory, vše šlape OK. Zkouším si vlastní aktivity a zatim ty lehčí šlapou. Ale při mém posledním snažení mi to nespustí a napíše-Selhalo nastavení vlaku pro simulaci.Úkol- název úkolu. A ještě mám jeden dotaz. Když napíši časy do jízdního řádu stanic, tak mi nejdou odkliknout odjezdy a taky to přepočítávání vždy selže. Tak kdyby jste někdo měl někdy podobný problém, budu rád, když poradíte.

Ten jř zadávej ručně.Vždy nejprve zadáš dobu odjezdu (klikni na příjezd a zadej dobu odjezdu),pak znovu klikneš na příjezd a zadáš příjezd (teď už zadáš požadovanou dobu příjezdu vlaku) a je to.S tou chybou ti neporadím ale zkontroluj jestli někde nemáš nefunkční trasu nebo chybu ve složení vlaku.

Srandik32 napsal:
Ten jř zadávej ručně.Vždy nejprve zadáš dobu odjezdu (klikni na příjezd a zadej dobu odjezdu),pak znovu klikneš na příjezd a zadáš příjezd (teď už zadáš požadovanou dobu příjezdu vlaku) a je to.S tou chybou ti neporadím ale zkontroluj jestli někde nemáš nefunkční trasu nebo chybu ve složení vlaku.

No jo, to zadávání doby odjezdu tímto způsobem mě nenapadlo. Zkusim to. Díky.:)

Nechci zakládat nové vlákno, tak můj problém vložím sem.
Nainstaluji aktivitu *.APK, aktivita se nainstaluje, ale v žádné složce vůbec není (PATHS, SERVICES, CONSISTS...), ale když ji dám znovu instalovat, všechny soubory tam jsou, protože je musím přepsat, kde tedy aktivita je, když nikde není, ani TrainStore ji nezobrazí? A jak vyřešit tento problém?

Dej si v PC vyhledat podle názvu některý z těch souborů co se mají přepsat a uvidíš kam se ti to instaluje.

V Trainstore dát vše zpět,vymazat aktivitu ze složek. A znovu nainstalovat aktivitu. Nepřepisoval jsi něco v trainstore?

Nic jsem nepřepisoval, jinak všechno tohle mám udělané. Aktivitu ze složek nemůžu vymazat, protože soubory tam nejsou, snad jsou někde skryté nebo co.

754 067 napsal:
Nic jsem nepřepisoval, jinak všechno tohle mám udělané. Aktivitu ze složek nemůžu vymazat, protože soubory tam nejsou, snad jsou někde skryté nebo co.

Změň v nastavení složky zobrazení souborů. Takhle jsem v Train Store měl dvě aktivity, ale přitom fyzicky nebyly v kořenových složkách trati viditelné.
Snad to pomůže.

Nefunguje! :(
Teda, pokud jsi myslel abych dal zobrazovat skryté soubory a složky, dal jsem to a hledal, ale nikde nic.

Tak už mi to funguje, pomohl opět tento návod, kde jsem stejný problém již řešil. Akorát mě nenapadlo tentokrát postupovat takto, protože jsem myslel, že je to návod jen pro Windows 7 Ultimate (pro verzi Professional jsem myslel, že jde instalovat aktivity z běžného účtu). Nebo jde? Jde to nějak udělat, pravdou je, že se mi nechce pokaždé přecházet na administrátorský účet!

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, já mám zase problém se spouštěním aktivity a to přesně tohle. Aktivitu jsem dokončil, chtěl jsem ji vyzkoušet. V průběhu prací jsem tu aktivitu zkoušel pustit a jela normálně, ale po dosazení staničních vlaků chci aktivitu finálně vyzkoušet a projet a při spouštění přímo vybrané aktivity se to dlouho načítá, potom to načítání dojede do fáze "Spouštím svět" a pak najednou celá hra spadne a hotovo. Nevíte někdo, čím to může být?

Pokud jsi nahlížel do nastavení, tak raději reinstaluj MSTS BIN. Někdy se tak děje, když se vyměňují Global. Pokud je tento problém, chová se to tak jak je popisováno, viz mé instruktážní video, kde je tato porucha nasimulována i když jsem to neplánoval.

Ještě se zeptám, asi jsem debil, ale píšete tu, že aktivitu mohu shlédnout v Activity editor. Já když v rozbaleném okně editoru úkolu dám dole v tabulce "spustit", tak jde čas, ale nic víc. Kde jinde to na zkoušku spustit? Tvořim si vlastí aktivity, fungujou mi, ale tohle nevim Díky.

Musíš si nastavit čas, kdy Ti aktivita začíná, jinak běží defaultně čas od 0:00.
Takže si to změň a uvidíš, že to poběží.

Back
Nahoře